gününüz aydın,rızkınız bereketli,bedeniniz saglıklı olsun.kendinize iyi bakın.
gününüz aydın,rızkınız bereketli,bedeniniz saglıklı olsun.kendinize iyi bakın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Fatih
abi aynı dileklerimle sana katıliyorum
Herkese iyi günler Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim . Aranıza katılmak istiyorum bu tür toplantılar oldugunu yeni ögreniyorum . Katılmak isterim
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.
Günaydın üstadlar akşama görüşürüz bye
Günaydın AdanaMt. Green garden faaliyete geçtimi
tünaydın dostlar bayram dolasıyla çok yogunluk var inşallah akşama görüşürüz.
ama nerede bende bilmiyorum.
az önce emreyle görüştüm,bu hafta da çamlıktayız.
Akşam kısmet olursa geleceğim uzun bir aradan sonra Bitane tıntın mondial ayarladım vasıta olarak
Çok keyifli bir toplantıydı. Katılan herkese teşekkürler. Sizleri uzun bir aradan sonra tekrar görmek çok güzeldi. Fatih abim Tavla içinde sana ayrıca teşekkürler. Bir gün tamamlarız
Günaydın Adana Mt.
Hayatı geleceğe doğru yaşar,
Geçmişimizle anlam kazandırırız.
Yine bir bayram yaşayacağız,
Ama geçmiş bayramlarda yaşadığımız
Güzelliklerle anlam kazandıracağız.
Sizlerin ve ailenizin bayramını kutlar,
Nice bayramlar dilerim. Herşey gönlünüzce
Olsun.
TÜM ADANA MT.NİN VE AİLELERİNİN KURBAN BAYRAMINI GÖNÜLDEN KUTLAR,SAĞLIK,SIHHAT VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM.HEP BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA.
Bütün Adana MT ailesine iyi bayramlar ....
EVET ARKADAŞLARIM TÜM ADANA MT VE MOTORSİKLET SEVDALILARININ MUBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR AİLELERİ,İLE BERABER MUTLU,SIHHATLİ,BEREKETLİ NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMEMİZİ CENABI HAKTAN DİLERİM.
ADANA MT AKLI BAŞINDA,GÜZEL,ÇOK DEGERLİ İNSANLARDAN KURULU BİR TOPLULUKTUR.BAYRAMIN DEGERİNİ BİLELİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.ALLAHA EMANET OLUNUZ.[COLOR="Silver
Herkese hayırlı bayramlar dilerim. Sevdiklerinizle daha nice bayramlarda birlikte olmanızı diler bol bol kavurma yemenizi temenni ederim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)