Allah ailesine sabir versin.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun
Bir talihsiz kaza sonucu aramızdan ayrilan Erhan ustaya Allahtan rahmet eyler ailesine ve Yamaha calisanlarina sabır dilerim.
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Iyi aksamlar millet
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
pazar günü kayın pederim sizlere ömür vefat etti adam cağız yaşlı ve hastaydı kurtuldu üzüldüm ama erhanın ölümüne inanamadım şok oldum cenabı hak ailesine sabırlar versin mt ailesinide allah kaza beladan korusun nşallah
Başınız sağolsun dayım. Allah sizlere sabır versin
Hayırlı akşamlar arkadaşlar…
Siteye normal şartlarda uzun zamandır girmemekle beraber.. babamında önceden geçirmiş olduğu kalp krizi ve akabindeki bypass ameliyatı olma durumlarından dolayı bir süredir siteye girmeye devam edemedigim gibi toplantılarada iştirak edemez olmuştum…
Üzücü haberi şuan başka bir kaynaktan öğrenmem üzerine şuan özellikle siteye giriyorum…
Kendisini öteden beri tanıdığımız sevdigimiz abimiz Erhan ustanın üzücü haberini almanın üzüntüsü ve şoku içerisindeyim…
Ve yine… haberini şuan aldığım Hüseyin Dayı’mın kayın pederinin vefatı…
Merhumlara Allah’tan rahmet…. Geride kalan ailelerine, akrabalarına, tüm dost ve sevdiklerine Allah’tan sabır ve dayanma gücü diliyorum…
Allah başka acı göstermesin inşallah…
günaydın dostlar,
emreciğim,babana acil şifa,merhumlara rahmet diliyorum.
Herkese gunaydin,
Aci ve talihsiz bir kaza sonucu aramizdan ayrilan Erhan Ustaya Allahtan rahmet ,basta ailesi olmak uzere dostlari,Yamaha Biberoglu calisanlari ve tum motosiklet camiasina sabir dilerim.
Huseyin dayi, kayinpederinize Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabir ve bas sagligi diliyorum...
Emre,babana gecmis olsun,acil sifalar diliyorum...
Günaydın millet. Emre babanın bir an önce sağlığına kavuşmasını diler geçmiş oldu dileklerimi sunarım kardeşim
Emre, babana acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.
Herkese günaydınlar. Akşam görüşebilmek dileği ile.
Günaydın herkese
Emre gecmis olsun acil şifalar diliyorum
yeni fotoları ekledim http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3422962
Selamın aleyküm Erhan ustam için ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah.Ailesine ve tüm dostlarına ALLAH sabır versin.Bu gibi üzücü olayların tüm motor camiasından uzak durması dileği ile saygılar.
merhaba sevgili dostlar.
bu olay bizi çok üzdü.
erhan kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. mekanı cennet olsun.
günaydın dostlar.
Gününüz aydın olsun Adana MT.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)