Cumanız hayırlara vesile olsun
Cumanız hayırlara vesile olsun
günaydın millet,hadi yine iyisiniz,1 haftayı daha bitirdiniz.
günaydın rüzgar sevdalıları.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın,iyi haftalar dostlar.
hayırlı günler dostlar.adana mt pazargününü gene hep birlikte güzel ve serin bir gezi ile geçirdi.sogukoluk yaylasında.emegi geçenlere çok teşekkür ederim.
Hayırlı bereketli haftalar olsun cümlemize güzel dostlar kazasız belasız gidip gelmişsiniz bu güzellikler bir yenisinede nasip olsun
gezi fotoları burada http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3422353
Güzel bir gezi olmuş.
Gezi süper olmuş bora abim
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
Katınlan herkese teşekkür ederim, çok keyifli bi gezi oldu. Tırmanışlar benim için biraz yorucuydu ama değdi. 300 km sürdü.
Erhan usta kaza geçirmiş rabbim ailesine sabırlar versin allah rahmet eylesin rabbim kimseye böyle acılar vermesin
Allahtan rahmet yakınlarına sabır ihsan eylesin rabbim bu kötü gönleri bize bir daha yaşatmasın
erhan ustanın kaza haberini yeni duydum.allah rahmet eylesin,
yolu ışık olsun,rabbim yakınlarına sabır versin.(biberoglu yamahayada başınız sagolsun.degerli bir insandı.allah başka acı göstermesin)
Günaydın herkese. Erhan ustaya Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.
bugün hiç aydın değil,taziyede bulunan arkadaşlarıma rahmetli adına teşekkür ediyorum.
Bora başkanım,
Başta ailesi olmak üzere
Sizlere ve tüm camiaya baş sağlığı diliyorum
Allah rahmet eylesin. Rabbim geride kalanlara
Sabır ihsan eylesin.
Doğu seyahatinde olmam nedeni ile cenazeye
Katılamadım, üzgünüm.
Dönüşte görüşmek üzere
allah rahmet eylesin çok üzüldüm her olum erken yakınlarına sabırlar dilerim.nasıl olduğunu bilen gören duyan varmı?
buraya kadar gelen,işi nedeniyle gelemeyen,motor camiasından olan olmayan,arayan,acımızı paylaşan tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)