merhaba millet bayramada az kaldı
merhaba millet bayramada az kaldı
Manavgat festivaline katilanlar ne zaman nerede bulusuyorlar. katilimci listesi var mi?
Motosikletle Ege ve Doğu'yu dolaşan Güneydoğu bölgesine geçen motosikletçi Abdullah Türk Ve Engin Öksüz Şanlıurfa'nın halfeti ilçesinde önce kurşunlanıyorlar sonra taşlanarak öldürülüyorlar.
Bisikleti ile Dünyayı gezen bir Türk vatandaşını tüm halklar bağrına basıyor, evine misafir ediyor, yediriyor içiriyor. Cebine harçlık koyup dünyayı gezmesine yardımcı oluyor.
Artık dışarıdan kendi ülkemi tanıyamıyorum. Bu kadar millet gezdim Türkiye halkı kadar birbirine uzak birlik olmayı başaramayan başka bir ülke ve halk daha görmedim. Senelerce bana anlatılanlar ise kocaman bir hikayeymiş. Eğer Türkiye halkı kendi içinde birlik olmayı başarabilseydi bugün evlerine dönmüş olurlardı. Bu yazının altına lütfen birbirinizi, ötekini berikini suçlayan yazılarda yazmayın. Görmek istemiyorum. Tek bir isteğim var. Bir birey olarak ülkeniz için birşeyler yapmayı unutmayın!
Ailelerine başsağlı diliyorum. Mekanları olan cenette huzur içinde yol alsınlar.(gurkan genç-Alıntı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Motorcu dostlarımıza Allahtan rahmet diliyor,Aileleriyle acılarını paylaşıyorum.
Hasan GÜNAY
Günay Yesilovacık Rest.&Bungalow Evleri
www.yesilovacikotel.com
Allah rahmet eylesin ne acı bir durum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
Sevgili dostlar kaza yaptığım günden beri beni yalnız bırakmayan hertürlü derdimle ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Teşekkür ederken ayrım yapmak adına değil ben de tarifi imkansız oldundan özel teşekkür = hastanede ilk müdehale de ve taburcu günü eve çıkmamda yardımcı olan Bekir'e motorumun sigorta işleriyle ilgilenen Ve bana moral veren Bora Başkanıma , ilk andan itibaren yanımda olup hertürlü destek olan 23 Temmuz'da taburcu olduğum gün eve naklimi sağlayan asansör olmadığından dar dönen merdivenlerden tekerlekli sandelye ile beni evime taşıyan (tabiri caizse Sırtladılar üç kat Bekir'le birlikte) Biberoğlu İsmail YILMAZ'a teşekkür ederim
günaydın dostlarım.
muratcığım,her arkadaşın yapması gerekenleri yaptığıma inanıyorum.bana göre dostluk ve arkadaşlık,sadece,eğlenceli/güzel günlerde değil,acılı/sıkıntılı günlerde de arkadaşlarının yanında olabilmektir.kim olsa aynı şeyi yapardık.biran önce sağlığına kavuşman dileğimle.
ilker kardeş,hazırlanmış belirli bir liste yok,işlerini/iznini ayarlayan yola çıkıyor.
gezide hayatını kaybeden motorcu kardeşlerime ALLAH'tan rahmet diliyorum.
günaydın adana mt
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın ADANA MT.
hayırlı günler adana mt,nin tüm asil motorcularına.bayramın 1.ci günü sabah yola çıkacagım ve internetim olmayacagından 1 hafta bilgisayara uzak kalacagımdan bu günden bütün arkadaşlarımın bayramını kutlar gözlerinizden öperim.yola gidecek,geziye çıkacak olan tüm arkadaşlarımada hayırlı,kazasız belasız.sürüşler dilerim.bu bayram agzı yazılarımla yalış anlaşılmaya sebeb oldugum içinde tüm arkadaşlardan özür dilerim.beni sevenide,sevmeyenide ben çok seviyorum.allaha emanet olunuz.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
TÜM ARKADAŞLARIMIN VE AİLELERİNİN BAYRAMLARINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,BENİM GİBİ GEZİYE GİDECEKLERİN YOLLARI AÇIK OLSUN DİLEKLERİMLE,NİCE BAYRAMLARA HEP BERABER.KALIN SAĞLICAKLA.
Merhaba Adana MT ailesi. Bayramda Tarsus'ta olacağımdan yazamayabilirim diyerek; Şimdiden hepinizin ve sevdiklerinizin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.
Murat hocam sana da tekrardan geçmiş olsun diliyorum hocam. İnan çok üzüldüm. Tekrarını yaşamaman ve en kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileği ile
Bayramınız kutlu olsun Adana MT. ailelerinizle nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle.
Herkese iyi bayramlar iyi geziler kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
Tüm Mt. Ailesinin Mübarek Ramazan bayramını kutluyorum.
Keyifli bir tatil diliyorum.
Geziye çıkacaklara keyifli sürüşler dilerim.
Kazasız, sorunsuz bir taril sonrası görüşmek dileği ile.
Herkese iyi bayramlar dilerim..
Ramazan bayramınızı kutlar sağlık mutluluk ve huzur dolu günler dilerim. Saygılarımla
Adanadaki tüm motorcu arkadaşlarımın bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
TÜM ADANA MT DOSTLARIMIN BAYRAMINI KUTLAR HUZURLU GÜNLER DİLERİM.
Değerli adana mt üyelerinin ramazan Bayramı kutlar hayirlara vesile olmasını dilerim...
Askere gideceğim ağustosun 16 sında askere gideceğim için motorumu satmayı düşünüyorum eğer ilgilenen arkadaşlar olursa bana ulaşabilirsiniz (2012 model honda cbr250r 13.500km esabil yalçın 05379477131)
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)