Selamın Aleyküm Adana MT Cumanız hayırlara vesile olur inşallah
Selamın Aleyküm Adana MT Cumanız hayırlara vesile olur inşallah
Sadak allah'ul azim barboros duana katılim dedim bora abide böyle eşlik etmiştir :p
Ustadlar yarin cbr125 almak uzereyim 2012 model 6000km temiz bir motor 6500tl fiyat nasil ?
ustalarıma sordum,bu model bu fiyata alınır dendi ama yinede motoru göstermek lazım.
uyumayanlara iyi geceler, uyuyanlara tatlı rüyalar
günaydın dostlar,iyi hafta sonları.
Günaydınlar olsun ramazan tüm bereketiyle güzel geçiyor onun sevabını siz bilemessiniz mahşer günü mükafaâtını ben vereceğim dediği mükaâfata mazhar oluruz
Herkese hayırlı hafta sonu olsun
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
DUYURU
arkadaşlar,gürsel kardeşimiz,geçen yıl iftar yaptığımız,deniz kenarındaki PALET RESTAURANT'ı ayarlamış.menü şöyle:
-önden iftariyelik (dom./zeytin/peynir vb.)
-balık (geçen yıl ki gibi 400-450gr.)/et / tavuk,
-salata,
-içecek,
-meyve,
-tatlı,
-sınırsız çay.
kişi başı 25 tl.
ÖNEMLİ RİCA:LÜTFEN KATILMAK İSTEYENLER BURADAN YADA ARAYARAK BİLGİ VERSİN,SAYI ÖNEMLİ.
Bugün ufak tefek biryerlere gidecek olanlar var mı?
Herkese selamlar. En yakın zamanda (muhtemelen çarşamba) yeni makinamla aranızdayım yeniden
Sevgili Adana MT almayi dusundugum cbr125e bakmasi icin tanidigim bir ustayla gittik usta bakti etti bu makinaya bu para cok dedi icim bulandi almadim neyse artik onumuzde ki maclara bakicaz bu arada geziye gelirim diyordum motorumla o da yalan olacak
Günaydın herkese
Hafda sonu sekerpinari doğru bir yol yapip geldim. Akü doldu.
Yine pazartesi yeni bir hafta saglık sıhhat ve bol kazançlı bir hafta olması dilegiyle.
allaha emanet olun.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Zzzz
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
günaydın ADANA MT.
Günaydın Adana MT. dün maraş'da 2012 model daha 7200km olan bir cbr250 için arkadaşı aradım. birisi bakacak motora almazsa seni ararım dedi akşama doğru aradı motoru arkadaşın aldığını söyledi kaça sattın diye sorduğumda 8500TL dedi ki bende o fiyatı verecektim kaçırdık onuda sağlık olsun. Adana MT şimdi iki sorum olacak size birisi direk Bora abi'ye olabilir yzf r125 ile ilgili
1) 2013 model yzf r125 2000km de çocuk 8bin TL yazmış 7bin için pazarlık yapıcam iyi midir? yada kaça kadar almamı tavsiye edersin ? mat gri rengi.
2) bu sorumda tüm üstedlarımıza aklımdan şuda çok geçiyor RKS cruiser 250cc (bu motorun kasası iri sayılabilir dragsatr 650 kadar olmasada yakındır) 2012 modelini 4bin TL civarı alınabilir bu motordan alıp 1000tl civarıda harcayıp bi custom felan mı yapsam. bu arada rks'nin montaj fabrikası Antep'teymiş.
motor almadığım her gün kafayı sıyırıyorum sabah sabah sorduğum sorulara bak
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)