Herkese iyi pazarlar dostlar. Havalar bayağı ısındı Yusuf abi. İnsan oturduğu yerde su içinde kalıyor. Allah oruç tutanlara dayanma gücü versin
Herkese iyi pazarlar dostlar. Havalar bayağı ısındı Yusuf abi. İnsan oturduğu yerde su içinde kalıyor. Allah oruç tutanlara dayanma gücü versin
HAYIRLI GÜNLER.SICAKLARLA BOGUŞAN MOTORCULAR BU PAZAR BENDE EVDE KALIP ŞKT YAPTIM.
(şort,kanepe,televizyon)
BİLHASSA ORUÇ TUTAN ARKADAŞLARIM KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın can dostlara.
yeni bir hafta allah saglık,sıhhat,bereket ve niyetli canlarıma dayanma gücü versin.
günaydın dostlarım,evet sıcaklar ve ramazan nedeniyle evde geçen bir hafta sonundan sonra hepimize iyi bir hafta olmasını dilerim.
Bugün sıcak oruç çok terli geçiyor inşallah telef olmadan bitiririz ramazanı :(
günaydın ADANA MT.
günaydın.
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere
herkese günaydın.
@Jajay01 cbr125 hakkinda sana msj attim üstad lar jayjayi taniyan telefon numarasini bilen felan varsa iletirse bi kac konu vardi kendisine sordugum konularda bana msj atar veya verdigim telefondan ulasirsa sevinirim
günaydın millet.
akşamki toplantımız yine harikaydı.katılan herkese teşekkürler.daha sonra detayı verilecek ama ön bilgi olarak;haftaya cumartesi(12.07.2014)te muhtemelen yine mersin tarafı deniz kenarında bir restaurantta geçen yıl ki gibi bir iftar yemeği düzenleyeceğiz.eşli/çocuklu olacak bu yemeye herkes davetlidir.
günaydın can vede hakiki dostlara.
her zamanki gibi süper insanlarla süper bi çarşamba toplantısı daha geride kaldı.
güzel kararlar aldık.allah bu dostlugu bozmasın.saglık ve esenlikle kalın.
Günaydın Mt.
Hayırlı Cumalar
günaydın dostlarım.
ootay hiç sorun olmaz,zaten ortalama hızımız 110-120.gurupta cbr 125 de var,ybr 125 de.sıkıntı yok.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)