Süper yakışmış hayırlı olsun
Süper yakışmış hayırlı olsun
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
hüseyin dayım allah güle güle kullanmayı nasıp etsin tez zaman da ileşirsin inşallah
Hüseyin dayı
Çok şık olmuş, şimdi tamam olmuş.
Bir an önce binmen dileği ile.
Özden kardeşim,
Şimdiden hayırlı olsun.
Geçmiş olsun.
Haftaya da seyahatte olacağım için karılamayacağım
Batman dan hayırlı geceler diliyorum.
Anca bakabildim siteye hüseyin dayım hayırlı olsun rabbim şifa versinde binmek nasip olsun
Herkese hayırlı geceler..
Hüseyin dayımın maşallahı var çantası motoruna takılmış gibi oturuyor ;)
günaydın dostlar,akşama görüşürüz
Günaydın arkadaşlar.
herkese hayırlı işler olsun.
O zaman bendende günaydın görüşek bakalım
Gursel abime tatli icin Muttalip kardesime de karpuzlar icin cookkkk tesekkur ederim.😊😊
Ustadlar size bir konuda danismak istiyorum yamaha xvs dragstar 650 ile xvs 650A arasinda fark var mi ?
günaydın ADANA MT.
akşam yine toplantı çok keyifliydi.gürsel'e ŞAMTATLI için,muttalip'e de KARPUZLAR için teşekkürler.her ikisi de emeklerini ortaya koymuşlar.
Günaydın güzel dostlar
2 haftadır beklenen şam tatlı gelmiş ama yine nasip olmadı artık hayırlısı gürsel abim ve muttalibin güzelliği maharetlerine yansımıştır eminim herkese bol kazançlı ve bereketli bir gün olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
Beraat kandilimizde mubarek olsun ismi gibi günahlardan beraat olmak dileğiyle
günaydın dostlar vede dost kalmasını bilenler.kandiliniz mubarek olsun.şam tatlısı için gürsel kardeşime karpuzlar için muttalip kardeşime dostlarını düşünüp yaptıkları,na çok teşekkür ederim.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Gunaydin, saniyorum tanidik olmadigim icin sordugum soru dikkate alinmamis cevap vermeye degerli sayilmamis.
Haklisin bora abi neden boyle bir alinganlik yaptim biran anlamadim simdi tekrar bakip okuyunca anladim
Günaydın dostlar. Herkesin Berat kandili kutlu olsun. Allah dualarınızı kabul etsin
Bu arada Hüseyin dayının motosikletine, çantalar değişik ve güzel bir görünüm katmış. Allah'ın izniyle tez zamanda iyileşip motosikletinin tadını çıkarmaya tekrardan başlarsın dayıcım.
ootay senin için biraz araştırma yaptım. Yazı başka bir siteden alıntıdır. Ama bir kaç detay haricinde teknik verilerinde vs. de bir farklılık olmadığı söylenmiş. Yazıyı ekliyorum;
"1. Vites pedalı farklı yani XVS de sadece ayak ucuyla değişim yaparken, XVSA da topuklada vitesi yükseltmek mümkün
2. Yine Ayaklık veya basamak dediğimiz ayağımızı koyduğumuz yerler farklı XVSA da palet ayaklık dediğimiz daha geniş ayaklar var.
3. Arka firen pedalı yine ayak pedalından dolayı farklı
4.Ön Lastikler XVS'de 100/90-19 57S, XVSA'da 130/90-16 67S
5. Arka firen lambası tasarımı birinde yatay konumlu diğerinde dikey. Bunun sebebide arka çamurluk XVS de daha yukarda ve daha köşeli biterken XVSA'da sivrilerek bitiyor.
benim gözüme çarpan değişiklikler bunlar ama motor ve diğer sistemler aynı bir fark yok sadece dış görünüşte."
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Tüm dostların ve ailelerinin Mübarek Berat kandillerini kutlar,tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)