Muttalip,
İyi kurtlanmışsın anlaşılan.
Ama yayla tarafı yinede risklidir.
Yağmura yakalanılabilinir.
Uyarmadı deme
Muttalip,
İyi kurtlanmışsın anlaşılan.
Ama yayla tarafı yinede risklidir.
Yağmura yakalanılabilinir.
Uyarmadı deme
Bu hafta düğün var antep yolu görünüyor ama gitmeyede bilirim havada iyi olursa eşlik ederim muttalip pirzolada iyi gider zaten heryerimiz pas bağladı ptt modunda inşallah havada el verirse yellemeye gidelim
Yusuf Ziya Bey çok teşekkür ederdim Allah Razı Olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Muttalip pazara yağış olmaz ise ben varım pirzolaya
adana mt,nin kurtlu motorcuları pazara günü birlik bi pilan yapalım teklifleri bekliyoruz.hade uyumıyalım beyleeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:flower
DUYURU yarın saat 6 da boranın orada buluşup karar verelim pazar için.duyanlar duymayanlara söylesin.
iyi akşamlar adana mt
fatih abinin dediği gibi pazar gününe plan yapmak lazım
muttalibin çamlıyayla fikrine katılıyorum
yayla havası iyi olur
Maaşallah herkes pirzolaya hazır bora abim sende gelde ampülün ışığından faydalan yoksa proteinaiz kalacan
İyi geceler millet,
Pazar programınızı buraya yazın lütfen.
Müsait olusam bende karılmak isterim
Faruk kardeş,
Bora başkanımın ben gibi ampül allerjisi var
Proteinsiz kalmaya razıdır. )
iyi geceler adananın kurtlu motorcuları ewet başka rota tekliflerine acıgız gel vatandaş gel şimdilik
1=ben ve diversionum
2=faruk ve r1 i
3=barbaros ve fz 8i
4=yusuf ve fazeri 6sı
5benim bildiklerim bu kadar şimdilik yok mu arttıran
Günaydın arkadaşlar,
Güneşli bir güne merhaba
Mutlu hafta sonları
günaydın ADANA MT.nin FULL kurtlu motırcıları. önümüzdeki hafta sonu pırıl pırıl.(şimdilik)
günaydın millet okuyup okumama ile alakası yok fatih abi bora abinin oraya gelen olur gelemeyen olur herkesin önersisini alıp ortak yolda buluşma kanatindeyim fatih abi benim bildigim 5 kişi ile pazar günü gazlayacaktık face de konuşup kararlaştırmıştık ama ben dedim mt ye de yazalım gelmek isteyen olur hava muhalefetine aldırmadan ohoooo mt baya kurtlanmış görmeyeli yusuf ziya abi seni bekliyoruz aramızda ona göre
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:00 ----------
yusuf abi sende bişe söyle nereye gidelim deniz de olabilir şortu mu alır gelirim hava 30 derece
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Mutalip karlı havada soğuk duşa razısın maşallah ben pirzolada diretiyom protein e ihtiyacım var bora abimin orada karar olursa farketmez ama ortak akıl iyidir karar burada paylaşılır muttalip ilk fikri söyleyendi o bakımdan iyi geldi fatih abimde nevaleyle gelir artık
Muttalip benim çarşı karışık.
Pazartesi bölgeye çıkacağım.
Eğer işlerimi toparlayamazsam yarında mesai yapmak durumunda kalırım.
Onun için fikir beyan etmem pek şık olmaz diye düşündüm.
Ama şayet motora biebilirsem sizin ruta uymaya çalışacağım.
Iki gundur motorun cadirini aciyorum yagmur basliyor.
Selamlar ekip
Bu pazar bileginize hakim olabilirseniz ben de arkanizdan fıtı fıtı gelebilirim
My bike, my world, my rules. . .
Evet arkadaşlar yerlerin ıslak olmasından dolayı katılım az olacak ama yarın saat tam 10 da mersin istikametindeki gişelere varmadanki molada buluşup varış yeride muttalip arkadaşın belirttiği çamlıyaylada pirzola ya karar verdik katılmak isteyen arkadaşlar saat 10 da belirtilen yerde olsun katılmak isteyende burda belirtsinki yarın ona göre hareket ederiz evet şimdi eller...
ben varım kısmetse
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
eso geliyon mu
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)