günaydın dostlar.akşama görüşmek üzere.
günaydın dostlar.akşama görüşmek üzere.
Günaydın arkadaşlar,
hayırlı işler olsun.
hayırlı bir sabah sıhhatli bol kazançlı bir gün diliyorum dostlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın Adana motordaki arkadaşlar, hayırlı işler
Tünaydın AdanaMt nin güzel insanları.
günaydın ADANA MT.
DUYURU
bu hafta sonu yapmayı planladığımız KARBOĞAZI KAMPIMIZ'ı,akşamki toplantıda ,çoğunluğun aldığı kararla,olası yağmur nedeniyle bir sonraki haftaya (7-8 haziran)değiştirdik.katılmak isteyen arkadaşlarımın bilgisine.
günaydın can dostlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun inşallah.
ellerine sağlık mehmetim.
Ellerine sağlık mehmet abi
İyi geceler adana mt...
günaydın dostlar.
Günaydın arkadaşlar.
Hayırlı Cumalar olsun.
Günümüz aydın
Cumamız mübarek
Dostluğumuz bakî
İşlerimiz hayırlı ve bereketli
Motorlarımızda kazasız belasız
OLSUN.......
Günaydın Adana Mt.
Hayırlı işler,
Cumanız mubarek olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Hasan bey,
Adana' da sizlere selam olsun.
Estafurullah kusur yok.
Biz kusur aramaya değil, sohbet ve eğlenmeye gittik.
her şey güzeldi. Tekrar teşekkürler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
gunaydın arkadaslar bu hafta gezi planı yokmu?
Merhaba Adana halkı.
Bende 2000 km.'de, Ekim 2013 trafiğe çıkışlı bir TVS Apache var. İkinci el olarak 4000 TL'ye aldım. Plakası "01 APC 02"
İlk sahibi, ilk periyodik bakımını (sanırım 1. ay bakımı) yaptırmış.
İkinci bakım ise (km. dolmadığı için) 3. ayda yapılması gerekiyor fakat kullanma kılavuzundaki bakım sayfası yırtılmamış, boş duruyor.
Motosikletim şuan 6. ayında (2000 km.'de) ve ben kılavuzdaki tabloya göre bakım yaptırmak istiyorum. 6. ay olduğu için 3. bakıma denk geliyor, yani 2. bakım atlanmış olacak.
Sanırım, ilk 12 ay servis bakımları ücretsiz oluyor, öyle mi?
Ayrıca, servis bakımını nereye yaptırayım (Sayar Motor vb.) ve işi düzgün yaptıklarını nasıl anlayabilirim?
Teşekkürler...
Motosikletlerin periyodik bakımları km olarak yapılır. Yinede tvs nin bakım periyodu (garanti kapsamında kalması için) farklıysa bilemicem. Ama periyodik bakımın 1 ini bile yaptırmadıysanız, motosikletiniz garanti dışında kalır. Ama yinede periyodik bakımlarını yaptırmanız gerekli.
Servis bakımlarının ücretsiz olduğu kısıma gelecek olursak; sadece olursa ilk bakımdan işçilik ücreti alınmaz. Geri kalan bakımlara işçilik ücreti dahil edilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Bu arada Hüseyin DAYIM sesin soluğun çıkmıyor Arada buralara yaz dayım. Özletiyorsun kendini
günaydın,iyi hafta sonları.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)