senin çamurcu olduğun ufaklığından belliydi(adam olacak çocuk .....dan belli olur smileysi)
okey abi, bence harika olur
tamam cengiz oltalarıda hazırlıyorum.köpeklerle biraz aksiyon yaşayalım
bahane abi bahane
iyi olur.ben daha önce balcalı arkasından deliçay civarına kadar gittim, yolu motosiklet için çok tatlı temiz bir yol.sende bilgi alabilirsen iyi olur derim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Yıldırım sende geliyormusun
Bu arada yeni motorun hayırlı olsun İnsan bir resim koyar herkes görür
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar cengiz ile düşündük taşındık adana mt yani gurubumuza özel bi tişört yaptıralım diyoruzz,ortak tasarladığımız bi logo bulalım,herkesin tişörtünün arkasında nicki yazsın ,eğer logo ile ilgili anlaşabilirsek tişörtleri baskıyı ben yaptırırım herkesin kan gurubu felan yazar
örnek tişörtün ön yüzünde sol tarafta türk bayrağı altında kan gurubu,ortasında adana mt mizin logosu arkadada nickimiz yazacak,hadi parlak fikirlerinizi bekliyoruz,logonun üstündede adana motor yazsın,nasıl olsa öyle bi gurup yada işletme yok,onuda biz kullanalımm,yada sizlerde bişeyler önerin hadi arkadaşlarr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
isocum,tişört konusunda tam destek benden.
cerrezci/recepim,duydun zilin sesini artık sucuk hazırlıklarına başlasan iyi olur.
fazerr/muzafferciğim,artık yeni xt 660'ınla gelirsin.
muzaffer1968/muzafferciğim,bakıyorum sucuk denince dayanamıyorsun.
demirgürsel/gürselim,sucuk ızgaralarını hazırla kardeş.
azgürbüz,eğer sucuk yapılacaksa ki öyle görünüyor,bize mangal lazım,orada varmı acaba,yoksa bizmi götüreceğiz sorabilirseniz çok sevinirim,önemli çünkü.
bu arada arkadaşlar,ceyhan'a gidecekler buraya yazsınlar lütfen.enazından hepbirlikte gider,hepberaber hareket ederiz.
gürselim demirim;ayın 11'i pazara denk geliyor.gel ceyhana.
Evet bahsetmiş olduğunuz gibi orada küçük bir göl var ve göle bakan tepede bir ağaç, O ağaç duruyorsa ki altında piknik yapılabilir. Ortam olarak çok güzel ve görülmesi gereken bir yer.
Evet duydum ve yarın ilk işim siparişi vermek olucak.
Katılımcı olarak ortalama kaç kişi olucaktır.??
Merhaba
Ayın 11 'inde kardeşimin nikahı sebebiyle gruba katılamayacağım. Hepinizi çok özledim. Bir fırsat bulup görüşelim diyorum o da olmuyor.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hasancığım,kardeşine mutluluklar dilerim.en kısa sürede görüşmek dileğiyle.sevgilerimle.
modum hasanım sen olmayınca olmuyor, kendine iyi bak, nikahın darısı size bulaşsın
@bora abi haklısın tarihe bakmamışım, kısmetse 11 inde hep beraber gideriz, hem ahmetnr çağırırda gidilmezmi
arkadaşlar az sonra çatalan topiği geliyor
Çatalan tesislerine girmek için kapıdaki bekçiye birinin selamını götürmek gerekirmiş. Anlaşılan bir adamını bulmadan girilmeyecek. DSI de tanıdık biri vardı, yarın arayacağım onu. 10-15 kişi olur diyeceğim. Yardımı olur inşallah. Bu arada sizde araştırın tabi.
Orada et mangal kömür yok, bizim götürmemiz gerek.
arkadaşlar gezi linki burada
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gidiyoruz.html
gelecek arkadaşlar isimlerini ekletirse sevinirim.
Yav sayın adana mt sakinleri,destek vermeniz iyide bide fikir verseniz şu logo için bana bırakırsanız bugs bunny 'inin resmini koyarımmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)