Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun.
günaydın dostlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
İyi dilekleriniz için teşekkürler,
Murat hocam kayıptın bu aralar,
Bora'mı gittin tatilden istifade
Kısmet olursa akşam görüşmek dileği ile
Günaydın dostlar, Manavgat'tan selamlar... Yusuf hayirli olsun, kazasız belasiz sürüşler olsun inş. akşamki toplantıda her zamanki gibi hoş sohbetler sizlerin olsun...
İyi dileklerin için teşekkürler
İyi eğlenceler Recep,
Dönüş ne zaman
Yusuf Abi'm hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmen dileğiyle tekerine taş değmesin
Abdullah ım nerelerdesin sen be ya Buraları boş bırakma
yusuf kardeşim bugün muzafferin yanına gittiğimde motorunu gürdum çok beğendim hele o orta ayaklığın kendi kendine kalkması harika bir şey güle güle bin allah kaza bela vermesin gele bilirsem akşama görüşürüz
Allah razı olsun Hüseyin dayım
Daha iyileri sizlere olsun inşallah
Evet Yusuf abi Anneler gününde Bor'a 19 Mayısta da Aydıncık tarafına gittim... En yakın zamanda beraber yol yaparız umarım...
Bugün toplantı çok neşeli ve hoşsohbetti...
Yusuf abi kesene bereket tatlı için teşekkürler Makine hayırlı uğurlu olsun güzel gezilerde keyfini sür inşallah...
Gürsel şam tatlısı harikaydı ellerine sağlık.
Meğer sen ne marifetliymişsin beeee...
günaydın dostlar,evet akşamki bol katılımlı toplantı çok güzeldi.yusuf'a ve gürsel'e tatlılar için teşekkürler.gürselin ellerine sağlık.yusuf tekarar hayırlı olsun kardeş.
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Afiyet şeker olsun.
günaydın can dostlar.yine bol katılımlı tatlı,neşeli muhabbetli çarşamba toplantısını geride bıraktık.allah daim etsin.
yusuf kardeşime tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız inşallah kesene bereket tatlıda şahaneydi.
gürsele,de teşekkür ederim şam tatlısı şahaneydi kesene bereket kardeşim.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Gunaydin, hayirli isler...
Keyifli ve hos sohbet bir toplantiydi.Yusuf abi kesene bereket,tekrar hayirli ugurlu olsun,tekerin duz bassin.
Gursel,sam tatlisi cok lezzetliydi,elllerine saglik,kesene bereket...
Aman aman neler kaçırmışım ya olmadık zamanda olmadık şeyler beni bulur toplantıya gelemedim ama yinede sağlık olsun yusuf abi hayırlı olsun motosikletin kazasız belasız binmek nasip olsun
merhaba sevgili arkadaşlar.
tüm dostlarıma afiyet şeker olsun tatlı.
Yusuf abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)