Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler ve Cumalar olsun.
Bora abi ellerine sağlık güzel resimler.
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler ve Cumalar olsun.
Bora abi ellerine sağlık güzel resimler.
Hayırlı sabahlar,
Cumanız mubarek olsun.
günaydın dostlar.yine yagmurlu bir gün ama merak etmeyin bu son yagmurlar artık yaz geldi.(deliye her gün bayram der gibi)zaten bize kış gelmemiştiki yaz gelsin.hepinizi seviyorum.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın dostlar hayirli cumalar olsun hepimize
Hayırlı cumalar dostlar bu güzel gün temiZlenmemize vesile olsun ..
H \ C
A \ u
Y \ m
I \ A
R \ L
L \ A
I \ R
ALLAH tek ve benzersizdir cok mutlu yasayan yoktur ama yasamak en buyuk mutluluktur..cumaniz mümbarek olsun...yehsankarana
günaydın güzel insanlar.sıhhatli ve neşeli bi haftasonu geçirmenizi diliyorum.bayanlarımızında anneler günü kutlu olsun.:
selam arkadaşlar bana honda cb 500 f i kötülermisiniz
kendimi frenliyemiyorum.almakta mantıksız taraf varmı sizce
Merhaba Adana MTnin güzel insanları
Uzun bir süre sizlerden uzak Kalmanın üzüntüsüyle bu gün yola çıkıyorum.
Biliyorum çok güzel gezilere imza atacaksınız. Allah kaza bela vermesin, tekerinize tas deymesin, en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle hepiniz Allaha emanet olun.
gürsel abi bora abinin yanına ugramanı tavsiye ederm
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
ahmet abi gülü güle git gel inşallah işin rast gelsin beraberde güzel gezileere imzamızı atacagız inşlh..
aranıza yeni katıldım herkese mutlu güneşli haftasonları
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
tüm anaların analar günü kutlu olsun
Gunaydin iyi hafda sonlari
Tum annelerin günü kutklu olsun
Ahmet abi Güle güle git
Yağışlı ve motorsuz gecen bir hafta sonu nihayetinde herkese iyi akşamlar olsun,
Okan aramıza hoş geldin, toplantilarimiza da bekleriz
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)