Hüseyin dayım rabbim şifa versin inşallah
Hüseyin dayım rabbim şifa versin inşallah
günaydın dostlar,hava AMPUL GİBİ.ben hazırım.
günaydın adana mt hayırlı sabahlar iyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim.kamp yolcusu kalmasın öglen buluşmak üzere.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Kampa gidecek olan dostlara iyi eğlenceler diliyorum. Sağ sağlim gidip gelmeniz dileği ile
iyi akşamlar dostlar.adana mt yine harika bir kampa imzasını attı sag salim gidip döndük bizlerle beraber olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.ama edip kardeşime ayrıca teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım ellerine saglık diyorum et köfteler ve güveç süperdi.bence her guruba bir edip muhakkak lazım .hepinizi çok seviyor vede öpüyorum.saglıcakla kalın .hüseyin dayımada allah iyilik versin biran önce motoruna kavuşsun.
çünkü kamp boyunca seni andık hüseyin abim.
hoş geldiniz güzel bir kamp yapıp eğlendiğinize çok sevindim yemeklerin leziz olduğundan eminim çünki edip kardeşimin marifetli ellerinden yediniz afiyetler olsun beni düşünmeyin iyiyim belki yarin ameliyat ederler üzüldüğüm tek şey sizlerden uzun müddet ayrı kalacam
Çok şükür Kazasız belasız dönmüşsünüz bereketli ve güzel bir hafta dileğiyle....
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun.
Bu gün Dükkanı ben açayım.
Kamp çok güzeldi her ne kadar işlerimden dolayı çadırımı kuramasamda ortam çok iyiydi nice böyle güzel kamplara inşallah.
günaydın ADANA MT.şahane bir kampın ardından yine iş günleri başladı.böylesi harika bir birliktelikte,emeği geçen herkese,özellikle de EDİP kardeşime yaptığı lezzetli yemeklerden dolayı teşekkür ediyorum.o nasıl bir güveçti tanrım,lokuuum.hafıza kartları geldikçe fotoları yükleyeceğim.
hepimize iyi bir hafta olsun.
Hafta sonu ki gezide emeği gecen herkese çok teşekkur edirim cok harıka bır gezi oldu.( Edip abi sana ayıca şükranlarımı sunuyorum)
Hayırlı haftalar Adana Mt.
Keyifli bir kamp olmasına ve sorunsuz dönmenize sevindim.
Keyifli nice kamplara diyorum.
Gunaydin,iyi haftalar,hayirli isler...
Keyifli,sorunsuz ayni zamanda lezzetli bir kamp gecirmenize sevindim
Edip hocam,eylemlerinin devamini bekliyoruz,darisi Karbogazina olsun.Eline,yuregine saglik...
Günaydın Adanamt. Keyif dolu bir hafta geçirmeniz dileği ile.
Öncelikle Hüseyin Dayıma çok geçmiş olsun demek istiyorum.. Dayım nazaramı geldin nedir, Allah acil şifa versin inşallah..
Kampada gelemedim ama eminimki çok keyifli geçmiştir Herkese keyifli haftalar..
My bike, my world, my rules. . .
Saat 14:00 ten itibaren motosikletim gidiyor dostlar
kampta güzel eğlenmenize sevindim..EDİPPPPPPPPP yaw kardeşim senin elinden daha kebap yemeden şimdide tavamı çıktı be kardeşim ayıptır yav ben anlamambenimle giderken hem kebabını arkasınada tavayı isterim haberin olsun okadarrrrr
Tüm arkadaşlarıma hayırlı ve bolkazançlı bir hafta diliyorum.
Çooooooooooooooookkkkk güzel bir kampın ardından çalışmak biraz zor geliyor ama para kazanmak ta şart tabiki,
Yaptığım yemekleri beğenmenize de çok sevindim hepinize afiyet bal şeker olsun löp löp et karpuz gibi .......t olsun
Allah birlikteliğimizi arkadaşlığımızı bozmasın yeterki yemek yapmak kolay iş siz isteyin yeter.
Daha bende ne süprizler var bir bilseniz.
Evvet dostlar motorumu sattım. Ama duramadım yeni bir motosiklet aldım kendime Suzuki gsx-r 1000
Hadi hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin.
Keyifli sürüşler diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)