İyi geceler herkese...
Başkanım geziye beni de yaz...
Fotoğraflar da açılış gibi harika
İyi geceler herkese...
Başkanım geziye beni de yaz...
Fotoğraflar da açılış gibi harika
baskanım cuma gunu ogleden sonra net gelip gelemicemi bildiricem suan %75 gelirim gorunuyor
Iyi geceler ekip
Bora abi ne zamana kadar kesin bilgi vermemiz gerekiyor? Hani gelirim dicem ama bi aksilik cikmazsa..
My bike, my world, my rules. . .
günaydın hayırlı cumalar,hayırlı işler bol kazançlar.tüm dostlara.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın dostlar,
gelecek kişi sayısına göre sucuk/içecek alınacağı için,en geç c.tesi öğleye kadar haber verilmesi gerekiyor.
arkadaşlar kalabalık olacağımız için birkaç sucuk ızgarası gerekiyor,olan arkadaşlar getirebilirse çok iyi olur.
ÖNCELİKLE HERKEZE GÜNAYDIN
BORA ABİ BENDE GELİYORUM..
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı Cumalar olsun.
gunaydın hayırlı cumalar
bora abi ben ve eşim geliyor
kara murat benim FUAT KOŞAK
Herkese hayırlı günler ve de hayırlı cumalar olsun...
Bora abi ben geziye haliyle katılamıyorum.. Yinede bu ince düşüncenizden ötürü çok teşekkür ediyor açılışınızın tekrardan hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum...
teşekkürler emreciğim,bu zamana kadar hiç kimsenin yapmadıklarını yapmak,ilkleri başarmak istiyoruz.
Benide yazin kismetse gelecem
a2 ehliyet yetişmesede arada kaynayıp gitmek istiyorum son bi sorum gişelerden mi geçilecek bende hgs'de yok
Merhaba abilerim ve arkadaslar ben esabil (abdil'in kardesiyim) alllh kismet ederse bundan sonra sizin grupla birlikteyim. hafta sonuki gezide allh kismet ederse gelmek istiyorum tabikide kabul ederseniz.
Hayırlı akşamlar kısmetse gelıyoruk.
Bora abi ben bu pazar kesin geliyorum
My bike, my world, my rules. . .
günaydın dostlar.
arkadaşlar kalabalık olacağımız için birkaç sucuk ızgarası gerekiyor,ızgarası olan arkadaşlar getirebilirse çok iyi olur.
Günaydın arkadaşlar,iyi hafta sonları olsun.
herkese günaydın hayırlı işler.
bora abi geziye kızımla geliyorum, bizi de sayıya ilave edersen sevinirim.
günaydın adana mt
bora abi benim motorun durumu nedir
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)