Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    dcalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorum DORADO V3

Motorum DORADO V3 Corvus

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Var dostum SÜLEYMAN VAHİT CADDESİ NO: 260/1 YÜREĞİR /ADANA
    Motorcu Ali Usta Tel : 0536 952 10 51 Ararsan sorunun neyse halleder... İyi dir... Motorunu binip kontrol eder... Bu işi almanyada da yapmış... Ben memnunum

Bence sende memnun olursun arkadaşım
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

cross4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zs 200 Gy
    Alıntı entellektüel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Var dostum SÜLEYMAN VAHİT CADDESİ NO: 260/1 YÜREĞİR /ADANA
    Motorcu Ali Usta Tel : 0536 952 10 51 Ararsan sorunun neyse halleder... İyi dir... Motorunu binip kontrol eder... Bu işi almanyada da yapmış... Ben memnunum

Bence sende memnun olursun arkadaşım
    ben pek memnun deilim ordan
    [FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Adana mt ya çok durgunsunuz canlanın biraz.sanki kımse bırbiriyle tanısmıyormuş gibi eger oyle olanlar varsa tanısın hemen bu birlikteligi artırın olmazmı

nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana mt ya çok durgunsunuz canlanın biraz.sanki kımse bırbiriyle tanısmıyormuş gibi eger oyle olanlar varsa tanısın hemen bu birlikteligi artırın olmazmı

Adanadaki motor severlerin cogu birbirini tanir ve herhafta bir organizasyon vardir mutlakka ressam sadece takip edememissinn sanirim Cunku genelde sanal degilde gercek yasamda variz.

Istersen bir carsamba gel bulusmalarimiza .
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    adana ya geldiğimde inanılmaz güzel karşılandım çok sıcak ve cana yakın arkadaşlarla tanıştım adana daki motorcu arkadaşlarla tanışmaktan çok memnun olmuştum birdaha nasip olucakmı bakalım oralara gelmek adana çok güzel bir yer herkese selamlar

Motosikleti
    keeway superlight
    Alıntı nx4_falcon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adanadaki motor severlerin cogu birbirini tanir ve herhafta bir organizasyon vardir mutlakka ressam sadece takip edememissinn sanirim Cunku genelde sanal degilde gercek yasamda variz.

Istersen bir carsamba gel bulusmalarimiza .
    her carsambami toplaniorsunuz?nerde peki!katilmayi cok isterim

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    hani cevap yokmu yaw
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

Motosikleti
    crossrunner
    Alıntı loisnowifu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her carsambami toplaniorsunuz?nerde peki!katilmayi cok isterim
    Arkadaslar hercarsamba adnan menderesdeki polis evine gelmeden 20mt onceki cepdeki ayse baci isimli sikmacida toplanir ordan biryerlere gideriz . http://www.ikiteker.org/modules.php?...ewtopic&t=6032 sayfasinda mutlaka hercarsamba nerde bulusulacagi yazar.
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    ya bi ara kapadokya planı vardı nooldu? varmı bilen?

Motosikleti
    crossrunner
    Adanada bir Motosiklet kulübü var . Ama bildiğim kadarıyla Motosiklet Eğtim programı planları Arasında yok. Bence Kulup bu ise vakit ayırsa hem ciddi bir gelir elde eder. Hemde misyonuna uygun bir iş yapmış olur. Kulup oldugu icin 4,5 tane egtim motosikletini Meslea yamaha ybr veya Honda cbf 150 yi piyasanin altında fiyatlarla alıp Bunları Eğitim için uygun şekilde Modifiye edip (Koruma demirleri vs. ) Bu is icin yeterli eğtimi almis bir eğitmenle Bir eğtim programını devreye sokabilir. Su anda istanbulda bu tip eğitim programları Tamamen dolu Bos yer bile bulunmuyor . Cok ciddi bir is Dusunmeye deger. Bukonuda bizim endro gurubuylada konusdum ama cok cidiye alan olmadı Birde siz dusunun bakalım.
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    @nx4_falcon üstat bu akşam bir ziyaretinize gelicez. Bu konuyu senle bir konuşalım.

@kayasertac kapadokya gezisi en kısa zamanda planlanıp yapılacak. siteyi takip et.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    2 hafta sonra yazlık dönemi kapanıyo artık.. daha hareketli bi dönem geçer inşallah...

Motosikleti
    crossrunner
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @nx4_falcon üstat bu akşam bir ziyaretinize gelicez. Bu konuyu senle bir konuşalım.
    Gercektende uzerinde durulup konuslmasi gereken bir konu . Irtibati kaybetmemek lazim Yardimci olabilecegim seyler olabilir.
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Aslında İyi olur. Ben Dergah Sürücü Kursu ile Görüştüm Onlarla birlikte bir proje yapıyorum. Adana'da bende ileri sürüş eğitimi verilsin isterim. Ama Malum Adana da Ekonomik koşullar pek iyi değil... Dar gelirlilerinde faydalanabileceği bir program yapabilirsek iyi olur. Eğer Bir ekip kurulacaksa benide aranızda sayın... Bu arada İlk MOTOSİKLET GÜNLÜĞÜ program açılışını Adana'dan yaparak Plaka sırasına göre gideceğiz... Sizlerden bu konuda da destek istesem sizleri onca işin arasında rahatsız edermiyim acaba?
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

Tüm Adana Halkının ve MT-Adana üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!

Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Sağolasın. Sizinde kandiliniz mübarek olsun.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Motosikleti
    crossrunner
    Aslında İyi olur. Ben Dergah Sürücü Kursu ile Görüştüm Onlarla birlikte bir proje yapıyorum. Adana'da bende ileri sürüş eğitimi verilsin isterim. Ama Malum Adana da Ekonomik koşullar pek iyi değil... Dar gelirlilerinde faydalanabileceği bir program yapabilirsek iyi olur. Eğer Bir ekip kurulacaksa benide aranızda sayın... Bu arada İlk MOTOSİKLET GÜNLÜĞÜ program açılışını Adana'dan yaparak Plaka sırasına göre gideceğiz... Sizlerden bu konuda da destek istesem sizleri onca işin arasında rahatsız edermiyim acaba?
    Destek sonusz Her konuda ben burdayım.
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    arkanızdayız...

berliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1100 XX

ADANA MT ve ÇMSK sesiniz çikmaz oldu

ADANALILAR hafta sonlari hiç sesiniz cikmaz oldu balonmu söndü halinizmi kalmadi
    Hadi bakim bir toparlanin. kendinize gelin hafta sonu bende yaninizdayim bir gezi düzenleyelim bol bol resimler çekip siteye yükleyelim ve tüm site gene hayran kalsin
    Böyle uyusukluk olmaz hadi kendinize gelin
    Honda the Best
    CBR 1100 XX

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler