motorum DORADO V3
Motorum DORADO V3 Corvus
Var dostum SÜLEYMAN VAHİT CADDESİ NO: 260/1 YÜREĞİR /ADANA
Motorcu Ali Usta Tel : 0536 952 10 51 Ararsan sorunun neyse halleder... İyi dir... Motorunu binip kontrol eder... Bu işi almanyada da yapmış... Ben memnunum
Bence sende memnun olursun arkadaşım
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Adana mt ya çok durgunsunuz canlanın biraz.sanki kımse bırbiriyle tanısmıyormuş gibi eger oyle olanlar varsa tanısın hemen bu birlikteligi artırın olmazmı
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
adana ya geldiğimde inanılmaz güzel karşılandım çok sıcak ve cana yakın arkadaşlarla tanıştım adana daki motorcu arkadaşlarla tanışmaktan çok memnun olmuştum birdaha nasip olucakmı bakalım oralara gelmek adana çok güzel bir yer herkese selamlar
hani cevap yokmu yaw
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Arkadaslar hercarsamba adnan menderesdeki polis evine gelmeden 20mt onceki cepdeki ayse baci isimli sikmacida toplanir ordan biryerlere gideriz . http://www.ikiteker.org/modules.php?...ewtopic&t=6032 sayfasinda mutlaka hercarsamba nerde bulusulacagi yazar.
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
ya bi ara kapadokya planı vardı nooldu? varmı bilen?
Adanada bir Motosiklet kulübü var . Ama bildiğim kadarıyla Motosiklet Eğtim programı planları Arasında yok. Bence Kulup bu ise vakit ayırsa hem ciddi bir gelir elde eder. Hemde misyonuna uygun bir iş yapmış olur. Kulup oldugu icin 4,5 tane egtim motosikletini Meslea yamaha ybr veya Honda cbf 150 yi piyasanin altında fiyatlarla alıp Bunları Eğitim için uygun şekilde Modifiye edip (Koruma demirleri vs. ) Bu is icin yeterli eğtimi almis bir eğitmenle Bir eğtim programını devreye sokabilir. Su anda istanbulda bu tip eğitim programları Tamamen dolu Bos yer bile bulunmuyor . Cok ciddi bir is Dusunmeye deger. Bukonuda bizim endro gurubuylada konusdum ama cok cidiye alan olmadı Birde siz dusunun bakalım.
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
@nx4_falcon üstat bu akşam bir ziyaretinize gelicez. Bu konuyu senle bir konuşalım.
@kayasertac kapadokya gezisi en kısa zamanda planlanıp yapılacak. siteyi takip et.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
2 hafta sonra yazlık dönemi kapanıyo artık.. daha hareketli bi dönem geçer inşallah...
Aslında İyi olur. Ben Dergah Sürücü Kursu ile Görüştüm Onlarla birlikte bir proje yapıyorum. Adana'da bende ileri sürüş eğitimi verilsin isterim. Ama Malum Adana da Ekonomik koşullar pek iyi değil... Dar gelirlilerinde faydalanabileceği bir program yapabilirsek iyi olur. Eğer Bir ekip kurulacaksa benide aranızda sayın... Bu arada İlk MOTOSİKLET GÜNLÜĞÜ program açılışını Adana'dan yaparak Plaka sırasına göre gideceğiz... Sizlerden bu konuda da destek istesem sizleri onca işin arasında rahatsız edermiyim acaba?
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Tüm Adana Halkının ve MT-Adana üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!
Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )
Sağolasın. Sizinde kandiliniz mübarek olsun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ADANALILAR hafta sonlari hiç sesiniz cikmaz oldu balonmu söndü halinizmi kalmadi
Hadi bakim bir toparlanin. kendinize gelin hafta sonu bende yaninizdayim bir gezi düzenleyelim bol bol resimler çekip siteye yükleyelim ve tüm site gene hayran kalsin
Böyle uyusukluk olmaz hadi kendinize gelin
Honda the Best
CBR 1100 XX
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)