Tünaydın Adana Mt. Emre hocam hoşgeldin Hüseyin dayımada yeni demir atıyla kazasız belasız vede bol keyifli sürüşler diliyorum hayırlı uğurlu olsun.
Başkanım tekrardan sizlerede hayırlı uğurlu olsun
Tünaydın Adana Mt. Emre hocam hoşgeldin Hüseyin dayımada yeni demir atıyla kazasız belasız vede bol keyifli sürüşler diliyorum hayırlı uğurlu olsun.
Başkanım tekrardan sizlerede hayırlı uğurlu olsun
emre kardeşim hoş geldin geçmiş olsun tez zamanda aramızda görmek istiyoruz motorum un sevincini benimle paylaşan bütün arkadaş lara teşekkür ederim sizlere daha iyileri nasip olsur inşallah özellikle murat hocama gerçekten muhteşem bir motorl
günaydın arkadaşlar tükanı acayım hayırlı haftalar bol kazanclar
günaydın,iyi haftalar dostlar.
TEŞEKKÜR
cumartesi günü yaptığımız açılışımızda,bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili dostlarıma,özellikle de murat hocama sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
BİBEROĞLU YAMAHA
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler ve iyi haftalar olsun inşallah.
Günaydın Adana Mt.
Hayırlı haftalar,
Hayırlı işler,
Her şey gönlünüzce olsun.
günaydın dostlar.iyi,mutlu,sıhhatli bir hafta olması dilegiyle.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Gunaydin,mutlu ve saglikli bir hafta diliyorum herkese...
Huseyin Dayi,tekrar hayirli ugurlu olsun.Kazasiz belasiz,keyifli surusler diliyorum...
Tunaydin abiler ablalar kardesler huseyin dayicim sonunda hayaller gercek olmus. Uzaktan cok guzel gorunuyor yakindan kim bilir nasildir masallah! allah kaza bela vermesin. Gezilerde cemaatin en arkasindanda olsa seni takip edicem ;)
Bora abi acilisa gelemedim ama kalbim o saatlerde sizlerleydi. Hayırlı ugurlu olsun allah bol kazanc getirsin sizde guzel motorlar getirin de hem yollar hem piyasa canlansin saygilar.
My bike, my world, my rules. . .
Herkese hayırlı günler dilerim...
Teşekkür ederim Ahmet kardeşim, hoş bulduk...
Çok teşekkür ediyorum Hüseyin Dayıcım.. İnşallah hayırlısıyla bende en kısa sürede aranızda olmayı arzuluyorum...
Arkadaşlar dikkatimi çeken ve merak ettiğim bir durum... Muzaffer (Mercedes) abimin siteden bu kadar uzun süreli olarak ayrı kalmış olduğunu hatırladığım kadarıyla hiç hatırlamıyorum... Umarım buna sebep olabilecek önemlilik teşkil eden bir durum yoktur...
hayırlı akşamlar dostlar. bugün Hüseyin dayının atını da gördük nazar deymesin kazasız belasız sürüşler tekrardan
Merhaba tüm dostlara Çin Halk Cumhuriyetinden
Bu gün ilk günü geçirdik burada ama çok yorucu bir gün oldu.
Hiç bu kadar çinliyi bir arada görmemiştim
Yarın inşaallah fuarı geleceğiz
Bu günlük bu kadar yarın yine yazarım hepinizi seviyorum
İyi akşamlar arkadaşlar.
Edip gelirken bi kaç tane cebine at gel çinlilerden küçükler zati...
Bora Başkanım benim için bir zevkti...
günaydın hayırlı sabahlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın dostlar.
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler olsun.
Edip kardeşim Ne iş önce Ukrayna sonra Çin beni evlatlık alsana sen kardeşim ufak ufak gezerim yanında.
Teşekkür ederim.. Bende benim mustafa abimi pek küçük görmediğim için sormuştum zatennn
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)