günaydın dostlar,akşama görüşürüz.
günaydın dostlar,akşama görüşürüz.
Günaydın arkadaşlar,
akşama görüşürüzzzzzz
Günaydınlar tüm dostlara herkese hayırlı işler olsun.
Akşama bi aksilik çıkmazsa görüşmek üzere.
bendende hem günaydın hemide hayırlı sabahlar.bol kazançlı,sıhhatli günler.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
yine süper bi akşam dı hüseyin dayım ellerine saglık cig köfte cok güzel olmuştu gönüllerin başkanı cok saygı deger muzaffer abim tatlı için cok teşekkürler yine her zaman ki gibi tuttun sözünü helal be abim sana kesene bereket
Gunaydin dostlar
Dayim eline saglik çiğ köfte harikaydi. Ayrıca Ninja Muzaffer'im kesene bereket tatil nefisti. Muhabbet her zamanki gibi super... Yureginize saglik
eveeeet,günaydın dostlar.
dün akşam,her zaman ki gibi muhteşemdi.çiğ köfte içim başta hüseyin dayıma ve recep albayıma teşekkürler. ellerinize sağlık.tatlı için de muzaffer kardeşime teşekkürler.ilk defa muzafferden tatlı yedi bu millet,siz bakmayın muttaLibin ''her zamanki gibi yine sözünü tuttun''demesine.muzafferden tatlı yedim ya,ARTIK ÖLSEMDE GAM YEMEM.muzafferciğim akşam uyuyabildin mi?
DUYURU
eveet,dün akşam kararlaştırıldığı üzere;bu pazar YEŞİLOVACIK'a deniz kenarında balık yemeye gidiliyor.yine susanoğlu'nda deniz kenarında çay molası verilecek.mesafe:gidiş-geliş:400 km.katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
BULUŞMA YERİ:MERSİN TARAFI MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00
KESİN HAREKET SAATİ:9.30
dayımmmmmmmmm eline emeğine sağlık,recebim seninde ellerine sağlıktek kelimeyle harikaydı.
boracığım kuştan korkan DARI ekmezzzz.afiyet olsun sizlere feda olsun.boru gibi yattım demekki senin başına gelse sabaha kadar uyumuyacanbekle sana bu zemini birgün tattıracam
Şahane bir akşamdan sonra merhabaaaa,
Hüseyin dayı ellerine sağlık süperdi. Recep albayım seninde ellerine sağlık, emeği geçen herkeze teşşekkürler.
Muzaffer abi nazik tatlı ikramınız için sizede teşekkür ediyoruz.
Abi bu rakı şişede durduğu gibi durmuyor işte insana tatlı ısmarlatırıyor durduk yere
Gunaydinlar millet!
Dayim - albayim ellerinize sağlık. walla ordan misafirlige davetliydim yemege gittim ama midede fazla biyer kalmamis azar isitiodum az kalsin
Geziye katilmayi bazen basi cekmeyi bazen sondan kovalamayi cok istiyorum inşallah bi mani olmazsa gelirim...
My bike, my world, my rules. . .
Merhaba, CBR 250'min jantlarını boyamak istiyorum ben yapabilir miyim sprey boya ile yoksa bildiğiniz bir boyacıya mı yaptırmalıyım ?
bütün dostlara afiyet olsun lafı bile olmaz siz memnun olduysanız ne mutlu bana albayımında gözlerinden öperim
İyi akşamlar dostlarım.
Dün akşam toplantımız neşeli keyifli hoş sohbetli ve lezzetliydi. Kısaca harikaydı.
Çiköfte için Hüseyin Dayıma ve Recep Albayıma tatlı için Muzaffer abime çoooook teşekkürler.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın arkadaşlar. hayırlı cumalar....
günaydın dostlar.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı Cumalar olsun inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)