Gunaydin iyi gunler
Gunaydin iyi gunler
Hayırlı sabahlar Adana Mt.
Hayırlı işler,
Seçime 3 gün kaldı. Hadi hayırlısı.
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun herkese.
Tatlı varmı tatlı kan şekerim düştü gene.
selam arkadaslar
rahatsızlıgımdan dolayı belki katılabilirim.ates ve bogaz agrısı beni bitirdi
günaydın ADANA MT.
dün akşamki toplantımız yine harikaydı.akşam alınan kararla;haftaya çarşamba,aynı yerde,HÜSEYİN DAYI'mız hepimize çiğköfte yapacak.tüm arkadaşlara duyurulur.
Gunaydin arkadaslar.bu arada biz yenilere bazi seyleri aciklasaniz fena olmaz.mesela nerede kacta toplaniyorsunuz bizlere de kapi acikmi? Ptt ne demek?
umut;her çarşamba akşamı,beyazevler çamlık karşısı GREEN GARDEN'da 19,30-20,00 gibi toplanıyoruz.rüzgar sevdalısı herkese kapımız açık.PTT (havanın bozuk,motora binilemeyecek/gezi olamayacak durumda;PİJAMA,TERLİK,TELEVİZYON demek)
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler herkese.
Günaydın
Akşam toplantı çok güzeldi. Hepinizin işi rast gitsin dostlarım...
günaydın dostlar.kaldı 3 gün aklıselim vede düşünerek kullanacagımız oylarımız hakkımızda hayırlı olur inşallah.allah yardımcımız olsun.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Herkese gunaydinlar hayirli sabahlar...
Günaydın Adana Mt.
Fatih abime katılıyorum.
Hakkımızda hayırlı olsun.
Haftaya toplantı keyfli olmasının yanısıra lezzetlide olacak belli oldu.
akşamki toplantı yine çok güzeldi keşke gelemeyen dostlarımızda aramızda olsaydı çok daha anlamlı olurdu kanaatindeyimgülen yüzleriniz hiç solmasın tekeriniz hep düz bassın.allah işşallah herkesin işini gücünü rast getirsin. bizlere iyi gün değil kötü gün dostlukları versin abi olarak yapmam gereken ne varsa menuniyetle herkesin arkasındayım.sizleri hem seviyor hemde saygı duyuyorum. hayat kısa şu fani dünyada herşey insanaoğlu içindir sabır herşeyin ilacıdır.allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyıda açar.allah insanoğlunun sağlığını elinden almasın.haftaya toplantıda TATLILAR BENDENNNN HERKES GELSİN
muzaffer ne oldu,gözün toprağa mı bakıyor nedir? sonun mu yaklaştı ?
bide seni seviyoruz,ALLAH günahlarını affetsin.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)