günaydın harika bir havayı evde geçiren motorcular.iyi sıhhatli,mutlu bir hafta olsun.
günaydın harika bir havayı evde geçiren motorcular.iyi sıhhatli,mutlu bir hafta olsun.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Gunaydin arkadaslar mutlu haftalar
Günaydın dostlar,herkese iyi haftalar olur inşallah.
Dün gerçekten tam motosiklet havası idi ve ben öğleden sonra olsada önümüzdeki seçim haftasını düşünerek (Görevliyim) boş geçmeyip şööyle bir belen ve ardından kıcı virajlar dönüp geldim.Harika oldu.
Günaydın millet herkese bol kazançlı ve güzel bir hafta diliyorum
Günaydın arkadaslar hayirli işler hayirli haftalar
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Hayırlı haftalar Adana Mt.
Güneşli bir seçim haftası olacağa benziyor.
birbuçuk aydır motora binemedim her türlü rahatsızlıklar çıktı hayılısıyla motoruma kavuşsaydım bir şeyim kalmıyacak hepinizi çok seviyorum her şey gönlünüzce olsun
az kaldı hüseyin abi,bu hafta inşallah,bütün rahatsızlıklardan kurtulacaksın.
iyi haftalar arkadaşlar fatih abim bu hafta millet tek takılmak istemiş anlaşılan sen evde gecirdin anlaşılan mesala bende camlıyaylaya gittim arkadaşım la et tava yemeye millet bidahaya iyice kurtlanır iyide olur hadi hayırlısı bakalım...
Gunaydin arkadaslar herkese iyi gunler
yine pırıl pırıl bir güne günaydın dostlar.
Böyle bir Pırıl pırıl Salı sabahında tüm dostlara günaydınlar olsun.
Herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Günaydın Adana Mt.
Yaz geldi desek yalan olmaz diyorum.
herkese günaydınlar..dayıcığım moralini yüksek tut sana bişey olmasın.nasıl olsa sevdiğine kavuşursun sonrada sana yakışır bi kuyruk doğrultma offff tadındanda yenilmez beeeeee şöyle kaymaklı bi kadayifff :rendeer şey pardon dondurmalı demek istedimkarşımdada oturursan süper olur dayım
Herkeze merhaba,
bol güneşli pırıl pırıl bir gün daha geçiyor
günaydın dostlar.
selam arkadaslar
ben motora biniyorum havanın tadını cıkarıyorum
iyi akşamlar muzaffer abicim şimdi gelelim patatesin faydalarına o kadar motosiklet o kadar araba alıyor ve satıyorsun gözümüz yok Allah daha cok versin bir günde sendwn görelim be sayın abicim o dedigin dondurmalı kadayıfı şimdi şu adana mt nin bi lafı var sana fazerin cebinde akrep var töbe bişey almaz diyorlar bende benim bildigim muzaffer abi bonkör diyorum ama neyse senden bir atak bekliyoruz dört gözle
günaydın millet.
bendende günaydın.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)