eyvallah ahmet abi,nasılsa önümüz bahar-yaz,daha çooook gezeceğiz.
eyvallah ahmet abi,nasılsa önümüz bahar-yaz,daha çooook gezeceğiz.
Tabii ki de Bora Abi, Çukurova Üniversitesi Makine mühendisliği öğrencisiyim.2013/Kasım ayında Bora Abi vesilesiyle bir Yamaha Ybr125 ESD sahibi olarak aranıza katıldım.Gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum.Biraz arkanızda kalacak olsam da ben de en yakın zamanda bu gezilere katılmak ve tecrübeli abilerimden sürüş ile ilgili tüyolar almak isterim
Arkadaşlar Merhaba, ne zamandır böyle bir grup arıyordum Adana'da ki motorcu abiler kardeşler ile fikir alışverişinde daha çok fikir alışı olacak benimkisi bulanabileceğim çünkü 2 hafta önce ilk motorumu aldım (tabi ki motor kullanmayı lise yıllarımdan beri biliyorum) cbr250r aldım arkadaşlar a2 ehliyeti için de kursa yazıldım bu ay sonunda direksiyon sınavına girip inş nisan ortası gibi de yeni ehliyeti alırım diye düşünüyorum.
a2 ehliyeti aldıktan sonra sizlerle de tanışıp ufak ufak eğlenceli gezilerde de bulunmayı isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
profil fotografım görünüyor mu bilmiyorum eklemeye çalıştım ama ben şimdi göremiyorum
merhaba onur,hoş geldin.ben ve arkadaşlarım,tabiiki bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız.
profil fotoğrafın görünmüyor.
teşekkür ettim bora abi, sanırım avatar foto işini de hallettim
Günaydın dostlarım, hayırlı cumalar olsun hepimize..
günaydın millet.
Gunaydin arkadaslar simdiden iyi tatiller
Günaydın hayırlı Cumalar...
Tüm Adana MT ailesine hayırlı cumalar...
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler,hayırlı Cumalar olsun inşallah.
günaydı dostlar,hayırlı cumalar.2gün aradan sonra tekrar aranıza döndüm.bi torunum daha oldu antepteydim .bu pazar nereye gidiyoruz varmı bi program.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
gözün aydın fatih abi,ALLAH analı babalı büyütsün.
Fatih abi yaşıyla büyür inşallah,hayırlı olsun.
Bu pazar sınav var nasip olursa kızım sınava girecek,sınavdan sonra ben kızımla birlikte Belen'e gidip tava yiyip gelecem gelmek isteyen olursa beklerim.
Tüm dostlara hayırlı işler,
Fatih abi torunun hayırlı ömürlü olsun inşaallah güle güle büyütün,
bu pazar benim de oğlum imtahana girecek malesef gezi yok bana
ama en kısa zamanda yapalım birşeyler.
aydınlık geleceğimiz olacak tüm sevgili evlatlarımıza,sınavlarında başarılar diliyorum.
Hayirli Cumalar
Fatih abi hayirli ugurlu olsun bebek Allah Esirgesin
Sinava girecek tum genclere simdiden basarilar dilerim Allah yardimcilari olsun
Arkadaslar tekrar merhaba.cbr 125 imin lastiklerini degistirecegim.adana da elden alabilecegim bir yer varmi yoksa netten mi siparis vereyim? Metzeler alacagim arastirmalar sonucunda yalnuz fikirlere acigim zaten lastikler kucuk oldugundan cok secenek yok ya michelin ya metzeler.pirelli cok pahali gereksiz yani.
bu sitelerden temin edebilirsin.yalnız muhakkak yeni üretim tarihli olsun.
http://www.buzmotor.com/
https://www.oltay.com.tr/
Hocam ikisinde de metzeler yok.sizce michelin daha mi iyi.adana da ekden alacagimiz yer yok galiba
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)