Gunaydin arkadaslar gununuz aydinlik olsun
Gunaydin arkadaslar gununuz aydinlik olsun
günaydın dostlar hayırlı cumalar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler ve hayırlı Cumalar olsun inşallah.
Arkadaşım dediğiniz yol Tufanbeyliye kadar çok güzel yanılmıyorsam 60 km kadar stabilize yol var ama çok kötü olduğunu söylediler yolda koca koca taşlar varmış yani motorsiklet için kötü bir yol olduğunu söylediler.Ben gitmedim ama niyetlendim Tufanbeylide yolun kötü olduğunu dedikleri için vazgeçmiştim.
Günaydın dostlarım hayırlı cumalar hepimize
günaydın dostlar,oooo dükkan çoktan açılmış.
pazar için,şimdi baktım 4 siteye,1 i yağışlı,3 ü bulutlu gösteriyor.olaki pazar sabahı kalktığımızda,yağmur görürsek,gezimiz bir sonraki haftaya ertelenir,yoksa gidiliyor arkadaşlar.
Merhaba arkadaslar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum...Gezi programina katilip katilmayacagim henuz belli diil.Katilamazsam size keyifli ve kazasiz surusler...
Iyi akşamlar arkadaşlar hava durumunu bende takip ediyorum. Kismetimize pazar haric hava hergun güneşli gösteriyor
My bike, my world, my rules. . .
Oguzkaan, Aladag dan Kapuzbasina 3 yil once gittim. Yolun degistigini sanmiyorum. Aladagdan sonra 10 km si maden kamyonlarinin devamli islemesi sonucu sertlesmis toprak, ve toz icinde. kalan 30 km pek sik kullanilmayan orman yolu. Samadan ormanlarindan geciyor. Yalniz gitmemeni oneririm,sebebi de motorun arizalanirsa yurume mesafesi uzun olur. Donuste Kapuzbasindan Kozana gelmistim. O yol bir sure asfalttan sonra toprak olmustu, ve zor bir yoldu. Iyi yolculuklar.
This is my simple religion. There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.- Tenzin Gyatso, 14th Dalai Lama
pırıl pırıl ampul gibi bir güne günaydın dostlar.
Gubaydin arkadaslar herkese
Tunaydin arkadaşlar ! Keske gezimiz bugun olsaydi havaya bak
My bike, my world, my rules. . .
üzme kendini yarında böyle.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Yarın geziye Ceyhan'dan arabayla katılacağım.
Günaydın dostlar, bu gün dükkanı ben açıyorum sanırım...
Hava durumu fena değil, en azından yağmur görünmüyor. Hadi hayırlısı..
Günaydın gençler Hava süper Görüşmek üzere
Günaydın millet. Kazasız belâsız gidip gelmeniz ve harika anılarla dönmeniz dileğiyle yolunuz açık olsun tekerinize taş gelmesin inşallah
arkadaşlar,çok şükür sağ salim hepimiz döndük.o harika kebapların hazırlanmasında emeği geçen herkese,özellikle de edip'e,hüseyin dayıya ve bizlerle yakınen ilgilenen ceyhan'lı dostlarıma sonsuz teşekkürler.
az sonra ben başlık açacağım,yusuf da fotoları atacak.bekleyiiiiiiin.
Güzel bir gezi ve hoş bir kebap, deniz havasida promosyon muhabbet zaten banko... yüreğinize sağlık dostlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)