Merhaba Adana Mt,
Hayırlı işler,
Günaydın arkadaşlar,Hayırlı işler olsun.
edip bak sana lastik sitesihttp://www.oltay.com.tr/index.php?ro...ory&path=61_74
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Bora abi bu hızlı resim yükle veya bir iki siteden daha denedim daha fotoları 640 pixselle dönüştüremeden eroor veriyor bunun başka bir yolu varmıdır
tektek yada toplu denedim olmadı
Mustafa acarda sıkıntı var diyor ? ne yapsak acep
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
günaydın dostlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın dostlar.
burak bu siteyi dene,toplu (10 ar)atılıyor. http://www.netteresim.com/
Günaydın arkadaşlar,hayırlı Cumalar olsun inşallah.
evet beyler YAMAHA'nın fiyat listesi:
ooo fiyatlar iyi.
fjr yi tutturunca fiyatını uçurmuşlar. bu sene mtlerin satışı iyi olsun onlar da uçar.
bu da murat hocama gelsin,dün akşam geldi,fuardan taze taze,bizim bir arkadaş FJR 1300 SİYAH
Günaydın millet, hayırlı cumalar
Başkanım FJR yakışıklı duruyor, almayı düşünenler fazla düşünmeden alsın bizde test edelim
Günaydın millet
Hayırlı cumalar olsun
Fuara gidenlerden resim bekliyoruz adana mt
Günaydın arkadaslar hayırlı cumalar
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
eveeet,sabah gelen yeni kasa X MAX 250'yi JÖNYUSUF'a sattık.hayırlı olsun.
Bora abim ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Yamaha Biberoğlundan alınır diyorum ( bu ara birazda reklam yapim ) allah herkezin Gönlümde ki motoru almayı nasip etsin diyorum. Teşekkür ederim.
hayırlı olsun jonüm yusufum güle güle kullan eee artık carşamba toplantısına tatlımızı getirirsin bi zahmet yok zaten coktan beri toplantılara gelmiyorsun cezalı durumdasın bunu bilesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
seni bulmuşken yusufum miltanlarımızda eskidi ne olacak bu yıla özel bi tasarımda beklemekteyiz
herkese merhaba, motorumla ilgili bir problem yaşadım ve yardımınıza ihtiyacım var. bugün seyir halindeyken motorum bir anda stop etti. sağa çektim tekrar çalıştırmaya çalıştım olmadı. biraz bekledikten sonra tekrar çalıştırdım yaklaşık 5-10 saniye çalıştıktan sonra yine duruyor. yakıt bitmiştir diyerekten yakıt ikmali yaptım ama fayda etmedi. problem ne olabilir? motorum Honda cbr250... Şimdiden teşekkürler.
günaydın dostlar.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)