alp sıkılmış gibisin motordan,inşallah satarsın geçen molada çerezcinin bindiği motor varya kros, o makina tam senlik bence her türlü hoplar zıplar atraksiyon yaparsın xt 660 da yakışır sana umarım hedefine ulaşırsın
cengiz abi cerrezcideki kaclik ?
Eyv kardeşim.Yine görüşürüz.
İyi dileklerin için teşekkürler abi.Evet sıkılma var biraz.Çerrezcide xt600 vardı bende öyle bişi düşünüyorum.Cerrezcidekinden daha temiz bişiler var gibi ama bakacaz işte durumlara.dolar euro paritesine
Latif xt 600 sorunun cevabı olur sanırım
vaaay burası 2. el pazarına dönmüş
ben de makinamı satyorum inat olsun. fiyat kıracam anasını satyim. maksat pişyasa düşsün, sonra hepsini ben alırım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
çerezcideki 600 lük değil yanlış 200 lüktü tequnun ki xt 600 ogün kimse resim çekmedimi yaf herkes makineyle uğraşıyordu nerde toplanma yerindeki resimler
demirim gürselim makineyi hallettik,arka disk te hava varmış ısınınca basınçtan tekeri sıkıyormuş çarşamba günü ustam bir tur attı çözdü işi, bende dün bugün otobanda biraz deneme yaptım maşallahı var hayvanın ama sıkmadım malum daha siboplar segmanlar alışmadı ön dğzenin disk le fren sitemini de bulsaydık kafam rahatlayacaktı neyse görüşürüz
bende satıyom anasını satim ama jinlunu SUZUKİ DR yi değil
Abi ben yanlış mı gördüm ya xt 600 yazıyordu makinennin üstünde ve öyleydi sanki?Malide xt 660 var.çerezcideki eski kasası
Açıklama gereği duydum
Çerrezcinin geldiği 98 model xt600 üdü.
Benim motorum xt660 üdü
ne 200 ü ne dionuz allasen
Cengiz abi senin o mavi motur dr125 miydi ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
olim o nasıl 600 lük ya güççücük oyuncak gibin
Cengiz abi motosiklet Tequ'nun dediği gibi 98 model XT600..
oofffffffffff oofff cumartesi günleri çalışmak cin işkencesi yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
gezi varmı nereye................
burasi ne olmuş böyle ya ben de satiyorum motoru haberiniz olsunnnn
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)