Yaktın beni hüseyin dayım yanıyooooom
herkesciklerin ellerine ve tekerine sağlık.
Yaktın beni hüseyin dayım yanıyooooom
herkesciklerin ellerine ve tekerine sağlık.
Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok keyifliydi.
günaydın dostlar,iyi bir hafta olsun.
dün akşam semt olarak int.te sorun vardı fotoları yükleyemedim.azzzz sonra geliyoooor.
başka arkadaşlarda da foto varsa lütfen yüklesin.
Günaydın dostlar herkese iyi bir hafta geçirmesi dileği ile
eveeet fotolar yüklendi http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3239642
Günaydın AdanaMT...Güzel bir gezinin ardından haftaya enerjik ve güler yüzlü başlıyorum...Hüseyin Abi'min ellerine kollarına sağlık, gelen herkese teşekkür ederim çok güzel bie geziydi...
Ahmet'im kardeşim ne demek bir telefonun yeter her zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
bendeki fotoları attım millet
evet gezginlerrrr ellerine sağlık dayım sayende çiğ köfte yemişler bizede artık özel olarak yaparsın dayım.
evet sevgili dostlarım,gezide en çok emeği geçen HÜSEYİN DAYIMIZ VE AİLESİNE,yazlığının gazinosunu bizlere organize eden sevgili SERDAR KARDEŞİMİZE ve geziye katılan şen-hoş sohbetleri ile tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.hepiniz çok seviyor ve böyle bir gurupta bulunmanın gururunu taşıyorum.
İyi akşamlar sevgili dostlar,
hastalık sebebiyle geziye katılamadım ama aklım kalbim sizlerle beraberdi Hüseyin Dayının ellerine sağlık
maşaallah o kadar kişiye çiğ köfte yapmak kolay birşey değil, emeği geçen ve katılan herkesin eline tekerine
yüreğine sağlık.
afiyetler olsun hepinize size ikramda bulunmak benim için zevkti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Afiyet olsun çok mu yaktı??
Selamlar Adana Mt Mutlu kazasız belasız sağlıklı yıllar oncelikle...bir sure forumdan uzak kaldım..geçmişi okuduktan sonra herkese bir merhaba demek istedim...
Bu arada e-bay dan sipariş ettiğim kaskım adrese kadar geldi.fatura bedelini dusuk gösterince burada herhangibir gumruk odeme durumu olmadı.Ek bilgi olarak bunu da ilgilenenlere ileteyim
günaydın ADANA MT.yeni fotolar yüklendi http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3240273
Günaydın AdanaMT
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Bora Abi'min muhteşem sesini dinlemek isteyenler için videosunu yükledim gezi sayfasına bilginize
Merhaba arkadaşlar,
Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)