bende diom yeni biseler alana kadar mondialin 250 liklerindenmi alsam chooooopiiir die bairanlar varya
çok güzel bi gezi olmuş arkadaşlar valla resimlere bakınca kendimi orda gibi hissettim
bizim maraş mt den fatih abim de gitmiş bi sonrakine maraş mt olarak toplanıp bizde geliriz inş
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
bekleriz inşallah buyrun gelin
vala daha önce haberim olsaydı 3500 ytl ye alınmış bir motosikleti 12 gün sonra 1500 ytl ye vermiş bir arkadaş aile si kızdıgı için sana alırdık valaaa kısmet ne deyim ama bugün adliyenin karşısına bir kanuni bayii açılmış iki tane huyo vardı tekrenk siyah ve kırmızı 8500 felan diyolar düşünürsen bence güzel makina cok hoşuma gidiyor huyolar yaw ama alamamak da üzüyor waayy benin kara bahtımaaa .....
bu arada depom gelmiş olm teşekürmü etmem lazım şimdik sana sagol dostum siz olmasanız biraz zor gelirdi o depo ya neyse istemeden de olsa iyiliginiz dokundu bababöyle şakaya can kurban
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Latif isonun eski makine 5000ytl ye bırakcakmış.Daha az vereyim diyosan buluruz bişiler.Hep beraber gider bakarz fiyatta yüklenirz.Çevre yolunda opete doğru giderken çürük çarık racing satan bi usta var.750 lik yamahayı 4000e bırakıyor sana 3500 yapar.Ama 3.vitesi yok şu andaBirde 4500e virago 1100 var.Sahibi nikelajlarını yaptırmaya sanayiye götürmüştü.Son durum ne bilmiyorum.Boyalı falan ama makinesi sağlamsa onu al derim.Ben almayı düşünüodum benzini beni aşar diye tırstım.Sen 4 tekerle yakıyon zaten yakacağını.
Hasan mezarci vardıya mesih olduydu bi ara
Takılıom ya.Yoksa ciddi al diyeceğimden değil.Zaten al diye başını yesem yine almaz.Adamın gözlere baksana
Ama ciddi söylediğim tek makine viragoydu.V2 makine ne de olsa sırtı yere gelmez kolay kolay.
Abi bana masraf falan deme ya bi sinyalim 125 ytl
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)