Merhaba dostlar
Fatih abi nice mutlu yaslara sevdiklerinle beraber ins.
Aksama gorusmek dilegiyle
Fatih abi,
Allah sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yaşlar nasip etsin.
Akşam görüşebilmek dileği ile
Ozanım benim yerime de kütürdet tatlıdan
Arkadaşlar akşam konuşamıyacağım için ve istirahata ihtiyacım duyduğumdan beni bugün akşam mazur görün, gelemeyeceğim. Size iyi sohbetler Fatih abimi yerime öpün
Gecmis olsun Muzaffer'im keske gelebilseydin sensiz tatlinin bile tadi olmaz...
İyi dileklerinde bulunan tüm dostlarıma teşekkür ederim Sağlıcakla kalın, sakın hasta olmayın
BMW R 1200 GS Otuz Bin Kilometre Bakımı Seferi
Elazığ-Adana-Gaziantep
Tarih 1 Aralık 2013 Pazar, kış kapıda ama alıp başımı gitmek istiyorum bu diyardan bir süreliğine.
Motosikletim BMW R 1200 GS'in 30 bin kilometre bakımını bahane edip kendimi yollara vurmaya karar veriyorum.
Ne bana eşlik edebilecek bir arkadaş bulabildim ne de yol arkadaşım olacak bir artçım.
Kimseyi tedirgin etmemek için haber vermiyorum aileme.
Tek endişem soğuk hava. Arkadaşım M. Zafer BİLDİK'e uğrayıp kışlık eldiveniyle boyunluğunu ödünç alıyorum.
Arkadaşım Zafer, evinin önünde yola çıkmadan hemen önce fotoğraflıyor beni.
Sabahın soğuğunda biraz da üşüyerek varıyorum Kömürhan Kavurma tesislerine.
Bir taraftan kahvaltı yapıyor, diğer taraftan da yanlış mı yapıyorum acaba, geri mi dönsem diye düşünüyorum.
Adana'ya, güneye doğru gittiğimden soğuk havadan kurtulacağımı ümit ederek yola devam kararı alıyorum.
Motosikletimin göstergesi 6 dereceden yukarıyı görmezken, Erkenek tünelini geçer geçmez 10 derecelerin üstünü görmeye başladı. Yolculuk asıl bundan sonra keyifli oldu..
Narlı yol ayrımına geldiğimde ani bir kararla sağa sapıp Kahramanmaraş'a doğru yöneldim.
Meşhur Yaşar Pastahanesinde dondurma keyfindeyim.
Tarsus'a varıp bir otelde konakladıktan sonra 2.Aralık.2013 Pazartesi günü randevu aldığım BMW servisi önündeyim.
Demir atımı Fuat KOÇAK Ustamın emin ellerine teslim etmeden önce günün anısına fotoğraf çektiriyorum.
Motosikletimi öğlene doğru teslim alınca Bora KARAKAŞ'ı arayarak ziyaretine gidiyorum.
Motosiklet.Net'te sanal başlayan arkadaşlığımız, Manavgat festivalinde tanışmayla devam edince pekiştirme adına ziyaretinde bulunmak istedim.
Bora Bey Halil BEYAZ'ı arayarak gelişimi haber verince, O da oğlunu motosikletle göndererek beni aldırdı.
Adres bilmediğimden böyle birini takip ederek gitmek benim için çok daha rahat oldu.
Motosikletlerde değişiklikler yaparak Custom dediğimiz tarzı gerçekleştirdiğini gördüm.
Önceleri hobi olarak yapardı ama Halil BEYAZ renkli kişiliğine renkli bir uğraş da eklemişti anlaşılan
Öğleden sonra Gaziantep'e doğru yola çıkıp akşam üzeri otele yerleştim.
Hayali KÜÇÜK arkadaşımın dükkanına yakın olduğundan otelim, yürüyerek kendisini ziyarete gittim.
Sanat eseri tatlılarını hem tattım hem de görüntüledim.
Daha sonra yine motosiklet kullanıcısı Ali AYDEMİR arkadaşımı arayınca otomobiliyle gelip beni aldı.
Antep usulü akşam yemeğini keyifle tatmış oldum.
İki arkadaşıma da misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Eksik olmasınlar.
Soğuk havadan ve şiddetli rüzgardan endişe eden babamın "Motosikletini bir kamyonete yükleyip sen otobüsle Elazığ'a gel." uyarısına muhatap oldum.
Ardından annemin "Oğlum kendini yorma, babanın dediğini yap." sözleri geliverdi.
Böyle bir şeyi nasıl yapardım, üstelik ben kendimi yormak için bu yola çıkmıştım.
Dedikleri gibi yaparsam bütün motor sosyetesinin diline düşer, sittin sene sohbetlere konu olurdum Valla.
Onları endişelendirmemek adına "Tamam öyle yaparım." deyip bildiğimi okuma kararı aldım tabi.
3 Aralık.2013 Salı sabahı Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya doğru hareketlendim.
Güzel havada, 150 Km güzel bir yolculuk yaparak Şanlıurfa merkezine geldim.
Küçük bir moladan sonra güzel havada Siverek'e doğru yola çıktım.
Siverek-Çermik yol ayrımında Çermik yoluna girdim. İki yönlü,dar ama güzel bir asfaltı olduğunu biliyordum.
Ergani'den sonra tekrar üşümeye ve sert rüzgarın tokadını yemeye başladıysam da yolculuğumu tamamladım.
Hayali KÜÇÜK'ün arkadaşlarıma tattırmak için gönderdiği tatlıları ilk tadan Veysi AYDURAN ile Orkun OKYAY oldu.
Halil Can İŞVARLAR'a da tatmak nasip oldu.
Suat KÖKÇİ arkadaşım Antep usulü tatlıları çok beğendi.
Nihayetinde Nusret KÜÇÜK arkadaşım geldi ve emanetler yârini bulmuş oldu.
Tek kişilik maceramı bu şekilde tamamlamış oldum.
Allah can sağlığı verirse yeni sezonu bekliyorum bütün motosiklet kullanıcıları gibi.
günaydın dostlar.akşamki toplantımız yine harikaydı.buradan tekrar
fatih abime NİCE YILLARA SAĞLIKLA,
ozan kadreşime de HAYIRLI OLSUN diyorum.
sevgili serdar hocam,güler yüzünüzü ve tatlı sohbetinizi yine beklerim.ayağınıza sağlık.ELAZIĞ'a selam olsun. ayrıca,G.ANTEP'ten sevgili HAYALİ abime ve ALİ AYDEMİR kardeşime de selam olsun.
Merhaba Serdar arkadaşım,
gerçekten muhteşem bir gezi olmuş, kıskanmamak elde değil.
sağ sağlim dönmene dönmene çok sevindim. birde başta dediğin gibi bir artçın yada eşlik edecek başka arkadaş olsaymış tadından yenmezmiş.
Nice emniyetli ve keyifli sürüşler dilerim. tekerine taş değmesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Günaydın dostlar
Fatih abimin doğum günü tekrar kutlu olsun,
Muzaffer sen daha iyisindir umarım kardeş çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Fatih abimize nice yıllar dielklerimi yineleyip, pasta için tekrar teşekkür ederim.
Ozan kardeşimize hayırlı olsun dileklerimi tekrarlar, tatlı ikramından dolayı teşekkür ederim.
Serdar hocam,
Adanamıza hoş gelmişsiniz. Keşke bulunuş tarihiniz Çarşamba gününe denk gelseydi de
gurubun bir çoğu ile birlikte olabilseydiniz. Gurupça tanışmış olurduk. Gerçi biz Manavgat' ta
tanışmıştık, ama olsun pekiştirirdik. Kısmet bir dahakine diyelim.
GÜNAYDIN
Fatih abi iyiki doğdun
Ozan hayırlı olsun kesene bereket
günaydın hayırlı sabahlar.iyi dilekte bulunan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.sagolun varolun sizleri çok seviyorum.60 yaşımdan sonra yüzümü güldüren,sizin gibi dostlarla tanışmama sebep olan rabbime şükür ediyorum.iyiki varsınız.
ozi resimler nerede.bekliyoruz.
İyi günler hepinize...
Fatih abi tekrar mutlu yıllar diliyorum...
Ozan hayırlı olsun. Tatlı için teşekkürler. Kesene bereket kardeşim.
Muzaffer abi geçmiş olsun seni aradı hep gözlerimiz. Ama tatlıyı sensiz de olsa afiyetle yedik. Bu arada çok tatlı kaçırır oldun ona göre.
Serdar hocam güzel bir bakım gezisi olmuş. Fotoğraflarla çok güzel hikayelendirmişsiniz. Nice gezilerde keyifli sürüşler.
Başkaaaaa... Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
Bi "CRAFTER WOLT" ayarlıyalımda İstanbul'a Fuara gidelim....
Ninja Muzaffer Abii sana deyooooom.
herkese teşekkürler.
Aşağıdaki de Fatih Abimin doğum günü videosudur.
Marhaba arkadaşlar...
Serdar hocam, keşke bizlerde görüşebilseydik ama sağlık olsun başka bir zaman inşallah
Fatih abi, akşam partiye katılmayı çok istedim hatta kurtlar fazlasıyla kaynıyordu ama nafile gelemdim işte
Ozan, tatlı yiyemedim ama yinede hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstertmesin
bakın ne buldum:
Emirler köyü piknik yeri :
Muhteşem doğası, muhteşem mersin manzarasına sahip emirler köyü piknik alanı, mersine sadece 10 dakika uzak mesafede olup ``mersin`in doğal yaşam alanı`` sloganı ile işleten işletmecilerin yeniliğe açık doğaya saygı temiz çevreyi ilke edinmiş tam bir aile ortamı, Alkol satışının olmadığı emirler köyü piknik alanı kır kahvaltısı, kendin pişir, mangal keyfi, mini market, taş fırın günlük taze kuzu eti, tavuk kanat but, sucuk satışı, fırında pişirim, etli pide, manav reyonu ile, hem servis yapılıp, müşterilerin kendilerininde pişirmesine olanak sağlandığı gibi hemde mangalada pişirilip kusursuz servisi ilede sunum yapılmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu, gece 11e kadar açık olup aynı zamanda, nargile semaver okey gibi, aktivitelerin bulunduğu eşşiz bir mekan haline getirmek için işletmeciler, çevre düzenlenmesi ilede sonbahar kış aylarındada faaliyet hazırlıklarını devam etmektedir. Ulaşımın değirmençay belediye otüsleri ve emirler köyü minibüsleriylede sağlanabilmesi aracı olmayanlara için büyük kolaylık sağlamaktadır. Emirler Köyü Piknik Alanı `` Mersin`in Doğal Yaşam Alanı`` Ayrıca hem sosyal hem sportif faaliyet için yakınkda voleybol futbol sahası, paintball, atv kros turlarının çalışmalırını yapmaktadır.Ayrıca yamaç paraşütü ativitistlerin, motorcuların, izcilerinde kullanığı harika bir piknik alanıdır. Bilgi ve rezervasyonlar için 05067070537 veya 05327964665 numaralı telefondan ulaşılabilir.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)