muzaffer abi dogum gunun kutlu olsun abi...
günaydın millet Ahmet Abi seninde doğum günün kutlu olsun nice senelere olur inşallah
Günaydın Adana Mt nin demir atlı şovalyelerine
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
Bütün arkadaşlarımın iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Muzaffer tekrar nice huzurlu sağlıklı ailenle uzun bir ömür dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
Arkadaşlar güzergahı nasıl belirlediniz bilmiyorum ama bir tavsiyede bulunacağım.
Yamaçlının oradan gidildiğinde ali hocalı köyü üzerinden giden yol düzgün ve daha kısa, ayrıca yol düz değil sürüş için çok zevkli tavsiye ederim.
ben o yolu bilmiyorum ahmet abi,hiç gitmedim ama belki bilen arkadaşlar vardır.ayrıca ceyhandan arkadaşları alacağız ama yumurtalıkta da buluşulabilir.
bende gelecem başkan öncülük edebilirim. gidişi oradan isterseniz dönüşü diğer taraftan yapabiliriz
tamam olabilir,o zaman arkadaşlara da soralım.inşallah yol asfalt ve çamursuzdur.
evet arkadaşlar ne diyorsunuz bu öneriye ?
ee güzelmiş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar,
Ahmet abi sana da nice saglikli ve mutlu yillar diliyorum...Happy Birthday...
Alternatif yol guzergahi bana uyar...Hem degisik yerler de gormus oluruz...
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin
MUZAFFER kardeşimizinde doğum günü nü tekrar kutluyorum. (hani yaşın küçük ya ondan kardeşim dedim abi)
ahmetabi nice mutlu yıllara
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ahmet abi doğum günün kutlu olsun nice senelere
Başkanım Ahmet abinin dediği yol çok mantıklı bana uyar. Giderken Molada buluşma olacağından Ceyhan'a geçip Ceyhan ekibini de alıp ordan Yumurtalığa gidip dönüşü Ahmet abinin dediği yoldan yapabiliriz... Veya Hilton Otelinin önünde buluşup gidişi de dönüşü de Yamaçlı yolundan yapabiliriz. Bu durumda Ceyhan ekibi Yumurtalığa gelir direkt.
Gunaydin dostlar, hayirli cumalar...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)