selam millet
büyük cengiz abi motoru bırakdımmı bazen servisle giderken görüyorum araç kullanıyor.
selam millet
büyük cengiz abi motoru bırakdımmı bazen servisle giderken görüyorum araç kullanıyor.
fuat,b.cengiz motorunu sattı ve devrem hüseyinin motoruna emanet olarak biniyor.seyyah riders'a katıldığı için de buraya girmiyor.
k.cengiz de motorunu sattı,esas o motorculuğu bıraktı.
Antalya'dan sevgi ve selamlar
Hasan GÜNAY
Günay Yesilovacık Rest.&Bungalow Evleri
www.yesilovacikotel.com
iyi günler topraklarım.hava güzel realde kahve keyfi ohhh miss
günaydın sevgili dostlar,
akşama görüşmek dileğiyle
günaydın dostlar.akşama görüşürüz.
ben fuatı bunca yıldır tanırım daha tatlısı nasip olmadı.
günaydın adana mt.önümüzdeki pazar hava günlük güneşlik DUYURULUR.
Günaydın...
Akşama görüşürük...
Günaydın dostlar. resmen doniyirik Bora başkanım senden bir ricam olucak. Eğer ayarlaya bilirsen bana 2 tane ipone sticker ı ayarlayabilirmisin? grenaj daki küçük boya sıyırılmasını kapatmak için kullanıcam da. Bu arada depoyu boyatmak yerine kılıf yaptırsam nasıl olur sizce ?
canın sağolsun,gel vereyim İPONE stikerı.
sağolasın başkanım. Motor uzun zaman kalmıcak inşallah. Hemen depoyu yerine oturtup sinyalleri taktırıcam. Aklıma şu geldi motor düştüğünde sinyaller kırılmış kablolar birbirine temaz ettiği için sigorta atmış olabilir sanırım. pazar günü sucuk yemeye gitmek istiyorum bende Motorsuzluktan dengeyi bozucam artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
Dayıcım mesajını bugün gördüm. Sağolasın düşünmen bile yeterli. Nasıl olduğuma gelince Allah'a binlerce kez şükür olsun ki iyiyim sadece yaraların olduğu yer bazen acıyor Yoksa iyiyim fobi yapmasın bende diye 2. gün motosiklet bile kullandım yani Yanlız bi kask ve eldiven alıcam yalan oldular
Merhaba Gençler
Bugün mail, mesaj ve bir sürü telefon trafiğinden sonra doğum günüm olduğunu anlamış durumundayım
Doğum günün kutlu olsun Muzaffer abi nice yıllar sevdiklerinle beraber geçirmen dileği ile
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)