burda bi sülük var, sabahtan gelip dadandı, hala gitmio hala gitmio
tek kelime konuşmuyorum, kendi kendine konu yaratıp bana anlatıo
yardım edin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
kim o sülük
............................
bana ''tporec'' marka kaskın çok çok çok iyi bişe olduğunu anlatıo,
hatta ikna etmeye çalışıo
ne sülükmüşün beee
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
[B]ama hâââLâââ[/B]
Miilet ben ani bir kararla İskenderuna geldim.Yarın sabah 7buçuk 8 gibi
burdan yola çıkacam.11 gibi mola da olmaya çalışacam.Telefonlarınız açık olursa size ulaşmaya çalışırm.10 buçuk gibi ararım seni Gürsel abi.Neyse olmassa yine sonradan gelirm.Görüşmek üzere
Sen uyan bizim uyuma vaktimiz geldi nerdeysee güneydin ciğerimm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
eveeeett, uzun bir zaman olmuştu adana ve Mersin Mt leri beraber gezmeyeli. ve bugün yine aynı toprağın insanları olarak aynı sıcak kanlılık ve motorcu dostluğuyla Mersin'de bir araya geldik. İnsaşşallah biz de adana'ya gideceğiz
otobanda karşılamamız
sonra da dooğru teknelere, balık ekmek yemeye
eee acıkmıştık
aha her şey bu ressamın başının altından çıktı. keramet şapkasında sanırım
yeter artık yemeğe geçelim
artık karnımız doydu, hadi romantik yapalım diyen Gürsel abimiz ve şanslı eşi
ve biraz da mersini gezelim teklifiyle mersin' de Mersin MT'nin anlaştığı ve sürekli uğradığımız nezih sığınağımız Cofeee'de çaylarımızı denize karşı yudumlıcaz ama önce misafirlerimizin ve bizlerin gizli sevdalarını da burada göstermemek olmaz
ve artık demlikler bizleri bekler
sohbetler çayın sıcaklığından bile daha sıcak. eee ne de olsa Akdenizin çocuklarırıyız
daha sonra ÇEREZCİ'nin lastiği patladı ve erenla ben bu olaya el attık. pazar olmasına rağmen bir yedek parçası bir de tamirci bulup XT600 ün ön latiğini yaptırıken Adana MT Mersin lunaparkında çocuk yüreklerini salıncaklara ve atlıkarıncalara bindiriyorlardı. umarım eğlenmişlerdir
ve biz işimizi bitirirp gruba katıldığımızda Mersin'e kadar gelip tantuni yemeden gitmeyelim dediler ve doooğru tantuniciye. dileyen şark köşesine, dileyen de masalara geçti
işte yine gürsel abi ve eşi, yine yemek yeyip romantizm takılıcaklar diye beklentideydim
biz gürsel abiden beklerken bir de ne göreyim, romantizm sırası başka bir çifte geçmiş. mutluluklar diliyorum
burada da ismail ve ferda'da var, buraya da mutluluklar dileğiyle bir pozcuklarını daha alıyoruz
ve iki kankayı da görüntüledik. aralarında birşey olmadığını, sadece arkadaş olduklarını ama basının ve medyanın kurbanı olduklarını iddia ediyorlardı
ve benim Çırpı'nın alarmı öttü o anda. hemen koştum ve koşarken elim deklanşöre değdi( evet abarttım) ama ne yapayım, hayatımdaki tek dişi O!!! seni seviyorum ÇIRPI
yaaa işte böyle. sonra da yola koyulduk.
Sizleri tanımış olmaktan çok mutlu olduk dostlarım. yine gelin olur mu?
YÜREKÇEKALIN
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Çok güzel eğlenmişsiniz arkadaşlar harika bir gün olmuş gelmediğime üzüldüm ya
gerçekten güzel bir gündü.Katılan herkese teşekkürler.Sizleri artık adanada da görmek isteriz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Mola da oğlana su alırken kalabalık grubu gördüm. İçim kan ağlayarak bu güzel günde yaylaya gitmek zorundaydım. İki tekerimi dört tekerimle aldattım
Bu arada benim valideyi korkutan tek teker çalışan xt hanginizdi? "Aman aman düşecek" diye içi yandı kadıncağazın
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)