Iyi aksamlar Adana
ciyerleri goturdunuz afiyet olsun
Birdaha ki sefere geliriz fotolarla idare ederim
Iyi aksamlar Adana
ciyerleri goturdunuz afiyet olsun
Birdaha ki sefere geliriz fotolarla idare ederim
günaydın,iyi haftalar dostlarım.
günaydın,sağlıklı bereketli bir hafta olsun inşaallah hepimize.
Kozan gezisine giden arkadaşlarada afiyet olsun resimlere bakarken ağzımızın suyu aktı.
Günaydın dostlar. Herkese sıkıntısız ve sağlıklı bir hafta diliyorum.
afiyet bal şeker olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:12 ----------
Günaydın AdanaMT,,herkese en güzel haftalar olsun inşallah
Günaydın Hayırlı haftalar dostlar.
Günaydın Hayırlı haftalar olsun
Hava raporuna göre yaklkaşık 1 ay boyunca pazar günü güneş olmayacak, ya bulutlu yada yağışlı olacak
Gunaydin arkadaslar.Hepinize iyi haftalar...
Kisin kendini yava yavas hissettirmeye basladigi bu gunlerde guzel bir gezinin ardindan kazasiz-belasiz donmenize sevindim...Fotolarla idare edicezz artik...Paylasim icin tesekkurler...
hayırlı günler arkadaşlar haftanız süper gecer inşallah kış geldi hava kapalı yagmurlu havada motor sürmekte bir başka olur hani bir tarsus yapayım şimdi motorla bir istegi olan cepten ulaşsın
3 gün aradan sonra ben döndüm aranıza.hayırlı,sıhhatli kazasız belasız bir hafta geçirmeniz dilegiyle.telefonla arayıp iyi dilekte bulunan gürsel kardeşimede sonsuz teşekkür ederim.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Hoşgeldin Fatih abi... Buralar sensiz çok sessiz.
Fatih abi
Motorlar ikiye ayrılır CBF 1000 ler ve diğerleri dedin beni de CBF 1000 li yaptın...Hadi hayırlısıyla aldık beyaz güvercini...
Hasan GÜNAY
Günay Yesilovacık Rest.&Bungalow Evleri
www.yesilovacikotel.com
Phööööyt uyanın ben geldim :D Günaydın
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
günaydın dostlar.
hayırlı olsun hasan kardeş.
Guten morgen canlar
Hasan kardeş motosikletin hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile. Darısı olmayanların başına diyelim
Şimdi bir zihnisinir procesi aklıma geldi.. Ben burdan kıytırık bir telefon alsam içine memlekette avea hat takarak telefona güzel bir yalıtım yaparak selenin altına yerleştirsem ona da kontaktan şarj beslemesi çeksem olası bir çalınma durumunda aveanın kim nerede alt yapısı ile telefonun dolayısıyla motorun yerini bulsam ama bu çalınma ihtimali üzerine aylık 5 lira vermem gerekiyor olsa acep ben böyle birşey yaparmıyım?
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Teşekkürler sayın abiler,darısı olmayanların basına
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
Добре утра
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)