Teşekkürler Ahmet kardeşim. Burun boğaz ikilisi cayır cayır çalışıyor...
Klasik kış hastalığı işte...
Murat hocamın tatlısını kaçırmışım yaaa... ama bana demişti senin hakkın saklıdır diye..
herkese iyi akşamlar. Murat hocanın son halka tatlısının kalan yarısını ben gütürrrdettim!
Teşekkür ediyorum arkadaşlar... Umarım hepimiz gönlümüzdeki motorlarla gönlümüzce geziler yaparız...
Bahadır ve Ahmet ilk gezimizde tatlılarınız benden... He he he... Böylece sen de geziye gelmek zorunda kalcaaan Bahadır. (Motorum yok veya var da küçük falan deme artçı alırım ben seni...)
Dipnot: Gökmenim İtalya Yamaha Web sayfasından FJR nin videolarını bi seyretsene...
günaydın dostlar.kozan gezisi için kenanın bir önerisi var:
kenan0176 -bora başkanım kozan gezisi kozanda kuzu ciğeri yaverin konağında cay kahve kozan kalesi birbirlerine yakın
motorlarlada çıkabiliyoruz ve kozan barajı istenilirse barajda tekne turu.. ne dersin başkanım.
karar sizin,yaverin konağı görülmeye değer,kaleden manzara harika,ee barajda tekne turu,daha ne olsun.
Günaydın dostlar
Günaydın arkadaşlar,
Cumanız mübarek olsun.
---------- Post added at 08:08 ---------- Previous post was at 08:06 ----------
Bahadır,
Geçmiş olsun.
Günaydın herkese... Cumanız mubarek olsun.
Günaydınlar vede hayırlı cumalar dostlar
pazar günü için,erteleyemeyeceğim işler çıktı muzaffer,bu geziye katılamayacağım.
Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler
selam arkadaslar
hayırlı cumalar bahadır geçmiş olsun
iş yogunlugundan anca girebiliyorum bildiginiz gibi yıl sonubizde erken başladı.
Güncelleme...
DUYURU
hava şartları izin verirse,pazar günü KOZAN'a ocakbaşında ciğer yemeye gidilecek.oradan da DAĞILCAK'ta çay içilecek.günler kısa mesafe yakın.lütfen katılmak isteyen buraya yazsın yada haber versin.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00
KATILIMCI LİSTESİ
-koluman muzaffer
-ybr yusuf
-ümit
-hüseyin dayı
-gürsel
-Kenan Sağlam
-Ahmet
-Mutalip
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer abi çok istememe rağmen ben malesef ki gelemiyorum cumartesi kuzenimin çeyiz merasimi vardı şimdi tel geldi pazara kaydırmışlar bu yüzden ben yokum. Size iyi eylenceler.
günaydın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)