gürsel abiii sende gelion dimi
arkadaşlar,ben bu geziye gelemeyeceğim.biraz işlerim var.malum bir tek pazar günü tatil olunca bütün işler o güne kalıyor.bir hafta biriken işler,bir hafta kendime gezi.o yüzden hepinize iyi yolculuklar diliyorum,yolunuz açık olsun.sevgilerimle smileysi.(iso bana da öğrettin ya şunu,helal olsun sana).
bora abi sen bakma cengize gec anliooo biraz
emrin olur abimmm
ne demek herzaman heryerde varım.ama mersin mt den bikaç arkadaşın yazdıkları canımı sıktı neyse önemli değil.biz zaten kimsenin buyrun demesiyle yola çıkmıyoruz, kendimiz keyfimize bakarız.
ok dönmek yada başka yer demek yok
adres MERSİN
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abi ben bu latifi öldürsem kac yıl yatarım acabaa.... adam ne zaman bize gelse iki dakkada mt ye benim nickimden bişeyler yazıyor...
olm alah seni bildigi gibi yapsın ne deyim nan sana
adana mt hem keyiflidir hem kıymetli arada bazı çürükler olsada
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
sekerim cezaevini bilmiorum ama bizim asirete gore yatirlar bayai seniii
Dedikodu dedikodu kuru iftira
Beyhude yere gücenip alınma
O kuyruklu yalanlara kanıp
Yakma beni kıyma bu kula
Dedikodu dedikodu kıskanıyorlar
Al elmaya taş atan çok olur yar
Bile bile dalımıza basıp
Bizi oyuna getiriyorlar
Yüreği sızlamadan canımızı yakanın
Er yada geç verecek hesabı var
HAva güzel,hayat güzel,kuşlar güzeeeeeel ne güzel ötüyolar feyykk feyykkk ,cannızı yiyim sizinnn ,günaydın Adana mt ,günaydın gönül dostlarıı,
la bu günaydınlarıma bi daha cvp gelmesinnn,hepinizi bendeki isim listesine ekleyecemmm,cengiz sen 1. sıradasın olmmm lütfüü sen 2,gürsel abi son anda yırttı
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
olm aşiret aşiret sen aşiretsiz bişey yapamanmııı senin aşiretin varsa benimde allahım var olm
günaydın kakoooo viiiiiiiiit viiiiiiiiiiiiiiiiiiiittt köstüler onnuyor....
lan kankaaaa ben pazar günü gelmemeye karar ver dim olm gelsem de boşa gelirim neşem kactı
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydın isocum iyi uyudunmu
len olum sizin yüzünüzden arada ben kötü oluyordum ha ilgim alakam yok direk namluyu bana çevirdi,ler neyse halloldu
ya hallolmayacak bişey yok abi,güzel şehrimiz adanamızdaki bazı çürük yumurtalar her zamanki yaptıklarını yapmışlar galibaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
isoooooooo günaydın bebekim...
cengizi istiorum pazar günü kayış atmak yok !!!!!!!!!!!
ve ben çıkıorum işim var şimdi öğlen gelirim yanına
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)