E abi onu xbox da yapiyor ki
ben xbox cı değiilim yunus playstation oynuyorum. Türkiyede pek yayılamadı xbox.
Arkadas nerde tutulmayan bi urun var alayi bende yaaa
yusuf-murat,bakın size ne buldum,SAHİBİNDENE YENİ DÜŞTÜ.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44714033/detay
bu da hüseyin dayının istediği artçı aparatı:http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...44856436/detay
Bora abim güzelmiş motorsuz motorcu inşallah zamanı geldiğinde aldığım zaman yine küşnemeye gideriz sen şimdiden şemsiyeyi kapatmaya bak abicim o zaman anca kapanır :p
---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
Bu arada bendeki şemsiyeyi bi kapasaydım alacamda inç olarak baya geniş açıldı bendeki )
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın ADANA MT.eeeh artık yavaş yavaş PTT günleri başlıyor. hadi bakalım.
hani hava soğuk/yağışlı,motorla geziler olamıyor,pazar günü evde PİJAMA-TERLİK-TELEVİZYON
Ptt açılımını tuttum iyiymiş ehuehu
Merhaba arkadaşlar,
Hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum.
Bora başkanım,
İlgine teşekkürler, ancak Murat hocamın dediği gibi
2006 ve üzeri ilk tercihim.
günaydın cemaat-ül adana bu Komine marka ceketleri bile varmı aranızda? çok güzel birşeye benziyor ama
üstünde power tuşu bile war beee peeeeh :D :D :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
güzel bir monta benziyor,korumaları da yeterli gibi görünüyor.boyun koruması da var.iyiymiş.alınır bence,fiyatı ne kadar acaba?
180$ dan başlıyor fiyatlar abi benim bulabildiğimin en ucuzu 180 ama boyunluk falan sanırım ekstraya giriyor. full olanı 230$ civarında zannedersem, çinden bakıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
an itibarı ile 185 dolara verdim siparişimi çok zor karar verdim ama verdim sonunda
Iyi akşamlar arkadaşlar yunus kardeşim ben samsung mini s4 veya s3 fiyatlarını alabilirmisin irak tan
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)