Fatih abi de 2011 var o da bırakıyor 21.000 e
Günaydın AdanaMt. Herkese Hayrlı Cumalar ve iyi bir hafta sonu geçirmesi dileği ile
günaydın millet.
Günaydın... Hayırlı Cumalar...
hayırlı cumalar herkese.
Edip Abi hangi şehirdesin.
Edip abinden ses çıkmıyor Ozan yoğun herhalde, yoksa giderken yanında bi tepsi baklava mı götürdü ne?
yav adamcağız aylarca kovaladı,hayalini kurdu,daha ağız tadıyla binemedi bile,bence de satmaz.baksana masraf da ediyor.
motorsuz motorcu faruk,sen de alttan alttan oku bakayım.
Herkese hayirli cumalar.. Abiler kardesler arkadaslar iraktan telefon isteyen varmi? Zannedersem 1 2 haftaya kadar donecegim tr ye.. samsunglara imei atiyorlar burda trde kayit olayiyla ugrasmamis oluyorsunuz. Fiyatlar da bir dubai olmasa bile ust modellerde avantajli oluyor dusunen olursa haber versin burdan bakar ne kadar oldugunu soylerim isteyene de gelirken getiririm
yunus kardeş,özelden mesaj attım bir bakarsan sevinirim.
Ne demek abi imkan varsa illaaki en azindan bi haber verilmeli maalum memlekette vergilerden dolayi adim atilmiyor en azindan bizimde boyle bi faydamiz dokunsun adana mt ye
PEder Dubai'de kısmet olursa GOPRO hero 3 ve playstation 4 alacak. yazdık kağıdı verdik. dur bakalım becerebilecek mi
Walla ben plastation 3 slim aldim begendim goturup verdim xbox360 250 gb almistim gayette memnunum ps4 nasil oldu hic takip etmedim tabi
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)