kim açacak topic??????? cengiz açsana olm bi topic
kim açacak topic??????? cengiz açsana olm bi topic
kardeş siz açın cengiz çıkmam gerekiyor
iso marketine kurumsal kimlik kazandırma çalışmasında olduğu içüün şuan yazamıyormuş !!!
taam ben acıyorum bekleyiinn
taam ya actım
aallaaa allaaa
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1047042
sen kal aşk ben giderim buralardan
bu geziye cengiz abiyi ve murat abiyi de beklerizzz cengiz bey bu sefer ekmezsin bizi hereldeee
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
lan latif azcık geyik yapak dedik hemen deşifre ettin bizi,neyseee..) nereye gidiyonuz bakim bende gelirim ama kanuni 100 lüklee...3-5 saat önceden çıkarım ben yola,sizde arkamdan yetişirsiniz...hehehe yok yok suzuki adanada ama muayenesi yok meretin...bakarız artık. arkana binmem bak şimdiden söliyim,canımı yolda bulmadım kardeşim..))
"BAŞARININ SONU YOKTUR AMA DOĞA İLE BAŞA ÇIKAMAZSIN. SEN DAHA İYİ FARE KAPANI YAPARSAN, DOĞA DAHA ZEKİ FARELER YARATIR...!"KUM_ADAM"
gelirsen yer var bekleriz
Eksik Olsun Senin Yerin Ortaammm...ben Dolmuşla Gelsem Olmazmı? )
"BAŞARININ SONU YOKTUR AMA DOĞA İLE BAŞA ÇIKAMAZSIN. SEN DAHA İYİ FARE KAPANI YAPARSAN, DOĞA DAHA ZEKİ FARELER YARATIR...!"KUM_ADAM"
şu özel msj larını bi sil de bişe dicem isoooo
sen kal aşk ben giderim buralardan
bence gelecekler zaten belli Siz buluşma yerini ve saatini söyleyin, millet orda olur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
lütfüüüü şifre yada kayma değil olim ya hani mırc da hemen asl pls derler ya bende kum adam için dedim cinsiyet yaş iş güç falan yani diğer msl psl de kafiyeye uysun diye ben yazdım kum adamı yakından tanımak için okeymi evlat
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)