günaydın hayırlı cumalar.fuat geziye gelmiyonmu.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydınlar efenim,
hayırlı Cuma'lar Dilerim.
Günaydın millet Hayırlı Cumalar
Dün Akaryakıt bakanı AZYAKARÇOKKAÇAR la görüştüm ve pazar günü benzinin 2.5 TL olmasının yetmediğinin, Benzinin aslında 1 TL olması gerektiğini anlattım oda makul karşıladı tepkileri görmek için bu pazar Benzini bizim için 1 TL ye düşürecek. Hadi Hayırlı olsun
Günaydın Adana Mt. Hayırlı Cumalar
Muzaffer abi sadece depoyu doldurmada mı geçerli bu 1 tl fiyat. Yoksa yanımızda benzin bidonu falan getirip stok yapabilirmiyizGünaydın millet Hayırlı Cumalar
Dün Akaryakıt bakanı AZYAKARÇOKKAÇAR la görüştüm ve pazar günü benzinin 2.5 TL olmasının yetmediğinin, Benzinin aslında 1 TL olması gerektiğini anlattım oda makul karşıladı tepkileri görmek için bu pazar Benzini bizim için 1 TL ye düşürecek. Hadi Hayırlı olsun
Gunaydin,iyi cumalar...mutlu ve keyifli bir hafta sonu diliyorum...
Muzaffer,geziye katilmamak icin bahane de kalmadi...
geziye gelmek isteyenler isim yazdırsın ona göre sayı bildirecez.
Herkeze hayırlı Cumalar,
elimde olmayan sebeplaerden dolayı
pazar günü geziye katılamayacağım çok üzgünüm
geziye gidecek olan tüm dostlara hayırlı yolculuklar diliyorum.
Arkadaşlar ben de gelemiyorum maaalesef. Ağır misafirim var. Peder Beyi de yurtdışına yolcu edecem.
Şu benim motor çıksa ah ulen ahh Her gün parça geldimi diye servisi aramaktan bıktım. En sonunda adam beni kovarsa şaşırmıcam
Güncelleme...
Bu pazar,(YEŞİLOVACIK),deniz kenarındaki lokantaya balık yemeye gidilmesine karar verildi.yine susanoğlu'nda çay molası ile devam edecek yolumuz 203 km.mesafededir.hava açık ve 25 derece olacaktır.
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:08.00
KESİN HAREKET SAATİ:08.30
listemiz şöyledir:
1-ben ve eşim
2-koluman muzaffer ve eşi
3-fatih abi
4-
5-hüseyin abi
6-murat hoca
7-recep albay ve 3 arkadaşı
8-ceyhandan mustafa ve ergün
9-ybr yusuf ve ibrahim
10-muttalip ve ailesi
11-gökmen ve eşi
12-
13-gürsel ve eşi
14-636 mustafa ve eşi
15-ahmet hüdürefe
16-
lokantaya bildirileceği için,gelmek isteyen arkadaşlarımız lütfen haber versin yada buraya ekleme yapsınlar.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi akşamlar adana mt
ibrahim abi geziye katılamayacak
ben geziye tek başıma katılacağım
lokantaya et yiyecek arakadaşların olduğunu söylerseniz sevinirim balık kültürüm pek yokta
günaydın dostlarım.
epeydir hayal edip duruyordum,dün bir delilik edip DİVERSİYON'uma kavuştum.hadi hayırlısı olsun bakalım.
İlk hayırlayan ben olayım. Hayırlı uğurlu olsun başkanım iyi günlerde kullan kazasız belasız
günaydın,,,
Bora başkanım hayırlı olsun gülegüle bin motoruna allah kaza bela vermesin.
Desene bu çarşamba yine tatlı var.
hayırlı sabahlar .gömü bulanlar bir bir ortaya çıkıyor.boracım hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin duanın gerisi tatlıdan sonra.yarın sabah görüşürüz.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)