Gule gule gidin gule gule gelin
Günaydınlar! , kötü bir nöbetin ardından geziye gidemesem de yinede gün icinde gezmek isteyenlere katılabilirim
Hani dönmediniz mi gezginler. Merakta bırakmayın çatlatmayın bizi bi ses verin yaw...
Yemekleri beğenip sofradan geç kalkmışlardır belki Murat hocam
Ozanım sen ne ettin günün nasıl geçti kardeşim ?
walla günüm güzel geçti de gezicileri merak ettik yahu. saat kaç oldu ses çıkmazsa ararım azsonra Bora Başkanı
Allah ın izni ile sağ sağlim dönerler. Aklınıza kötü birşey getirmeyin. Kenan online dı zaten biraz önce.
Merak etmeyin sağ salim döndük...çoook güzel geziydi, emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederim. Özellikle geziyi organize eden edip kardeşime.
Hoş geldiniz
Muzaffer,
İyileşmene sevindim
Herkesin sağ sağlim dönmesi kadar güzel birşey olamaz. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz
Çok güzel, neşeli, bol katılımlı bir geziyi daha sağ salim bitirdik.
Umarım herkez gördüklerinden, yediklerinden memnun kalmışlardır.
Gezimizde bizlere Antepte öncülük eden SEDAT abi ve ailesine çok
teşekkür ediyorum.
Geziye katılamayan arkadaşlarımızıda bir dahaki gezilerde aramızda görmek
istiyoruz, gönüllerinin bizlerle geziye gidip geldiğine inanıyorum.
Tüm fotoğrafları yarın sabah Bora abiye vereceğim siteye o yükleyecek
gelemeyen arkadaşlar yemek ve tatlı görüntülerine bakarken lütfen yanınıza
peçete almayı unutmayın ağzınızın suyunu silmek için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Abi eğer memnun olduysanız ne mutlu bana elimden geleni yapmaya çalıştım.
abi hoş geldiniz sefa getirdiniz...ağız tadıyla ve yüreklerinizde neşeyle dönmenize sevindim resimlere bakar bakar ekmeğe vururuz artık yarın öğlen yemeğinde ne yapalım
Günaydın Adana Mt. Pazartesi sendromunuz çabuk geçsin, kazanncınız bol, sağlığınız yerinde olsun. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileği ile
Günaydın millet çok güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle hayırlı pazartesiler
Günaydın, iyi haftalar dliyorum.
günaydın ADANA MT.hepimize huzurlu,bol kazançlı bir hafta olması temennisiyle.
herkese günaydın dostlar süper bi gezinin ardından süper bi gün ve hafta olması dilegimdir.gezi organizasyonu için edip kardeşime, emegi geçen vede katılan tüm dostlara teşekkür ederim.
Herkes günaydınlar. İyi Haftalar..
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)