Muzocum,
Adını dahi teleffuz etmek istemediğim tatlı sana yakışmaz.
Elin değmişken SEÇ baklava, olmadı illa malum tatlıdan getireceksen onu bari SEÇ den alda değsin.
Muzocum,
Adını dahi teleffuz etmek istemediğim tatlı sana yakışmaz.
Elin değmişken SEÇ baklava, olmadı illa malum tatlıdan getireceksen onu bari SEÇ den alda değsin.
Valla garanti belgesini e-mail le yolladılar. Hüseyin dayı aradı İsmail ustayı almış götürmüş parçaları getirtmiş Dedim dayı tuzlu birşeyler çıkarırsa mersine götürecem garanti tamam dedim
Fatih abi yeni motorun nasıl memnunmusun abi? Hiç izlenimlerini ahtarmıyorsun bize
Tamam anlasıldı bu 3 lüye akşam ekıstıra tatlı gelir muzaffer abiden
Evet dostlar güzel bir toplantı daha geride kaldı. Hüseyin dayı'ya Buradan tekrar tekrar teşekkürler toplantıdan gelip beni aldı ve toplantı bitiminde geri bıraktı. Allah razı olsun kendisinden. Birde dayımızın fotosunu koyalım
Gene güzel geçen bir toplantının ardından eve kafamı dağıtmış ve huzurlu döndüm... gelen herkese bu keyifli sohbet için teşekkür ederim allah neşemizi bozmasın
Tükanı ben açayım günaydın arkadaşlar hayırlı işler.
bendende bi günaydın.dostlar
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın AdanaMT...Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın dostlar,keyifli ve bol katılımlı geçen bir toplantının ardından,tekrar iş-güç.
dün akşam toplantıda alınan genel karar ile,bu pazar,G.ANTEP'e KÜŞNEME yemeye gidilecektir.
KÜŞNEME:''1 hayvandan sadece 200 gr.çıkan lop et''miş.çok özel bir G.ANTEP yemeyiymiş.lokantaya haber verebilmek için,katılımcı sayısı çok önemli.lütfen gelmek isteyen arkadaşlarımız MUHAKKAK haber versin yada buraya kendisini eklesin.
G.ANTEP girişinde edip'in arkadaşı bizi karşılayacak ve eşlik edecek.organizasyonu da sağ olsun o arkadaşımız yapacak.yemek sonrası genelin isteği doğrultusunda,hayvanat bahçesi veya kapalı çarşı gezilecek.
MESAFE:gidiş-geliş:460 km.bu yüzden sabah erken çıkılma kararı alındı.geciken arkadaşlar,CEYHAN gişelerini geçince MISTIK USTA tesislerinde ceyhan gurubunu alacağız,bilgileri olsun.
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
KESİN HAREKET SAATİ:08.00
akşamdan hatırladığım kadarı ile;
1-ben ve eşim,
2-fatih abi(belki eşi ve kızı)
3-ninja muzaffer
4-taha
5-edip ve eşi
6-triump ahmet
7-hüseyin dayı
8-ybr yusuf ve ibrahim
9-ceyhan cellat murat
10-ceyhan mustafa
11-gökmen,eşi ve oğlu,
12-recep albay
13-serdar (belki)
14-murat yoğurtçu (belki)
15-mertol
16-gürsel ve eşi
17-
Günaydın AdanaMT
1-ben ve eşim,
2-fatih abi(belki eşi ve kızı)
3-ninja muzaffer
4-taha
5-edip ve eşi
6-triump ahmet
7-hüseyin dayı
8-ybr yusuf ve ibrahim
9-ceyhan cellat murat
10-ceyhan mustafa
11-gökmen,eşi ve oğlu,
12-recep albay
13-serdar (belki)
14-murat yoğurtçu (belki)
15-mertol
16-gürsel ve eşi
17-kenan sağlam %85
bora başkanım bana ceyhan daha yakın ben ceyhan gurubuna katılabilirim....
Merhaba Adana MT.
Akşamki tatlı şöleni için tekrar teşekkürler.
Tatlı organizasyonu için Muzaffer kardeşimede teşekkürler.
Hepinize mutlu bir gün diliyorum.
Hafta sonu G.Antep' e gidecek arkadaşlar,
Şimdiden hayırlı yolculuklar.
Bir de uyarım olacak;
3 Kasım Pazar günü G.Antep Forum A.V.M. nin açılışı var.
O bölgeden uzak olun, trafik ve insan yoğunluğu olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)