günaydın millet.akşama görüşürüüüüz.
günaydın millet.akşama görüşürüüüüz.
günaydın Adana Mt. Bol kazançlı sağlıklı ve de neşeli bir gün diliyorum hepinize
tüm dostlara hayırlı bir sabah,mutlu,sıhhatlivede bol kaznçlı bir gün diliyorum.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın AdanaMT... bir toplantı günü daha geldi çattı, akşama görüşmek üzere
Günaydınnn
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Merhaba Adana MT.
Hayırlı işler,
Bol kazançlar,
Akşama görüşmek dieği ile
---------- Post added at 08:26 ---------- Previous post was at 08:22 ----------
İyi uçuşlar birader,
Başarılı bir toplantı diliyorum.
---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:26 ----------
Murat hocam,
Ne Yeniçerisi, adamların kemiklerini sızlatmayın.
Biriniz Cemil İpekçi' yi,
Diğeriniz Fatih Ürek' i andıryor.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın dostlarım
Üzerimde bir kırgınlık var, hastamı oluyum acep
benimle ilgili yorum yazanlara cevabımı en güzel akşamki toplantımızda zevkle vereceğim.yalnızzzzz BANATA katılmıyorum seni terbiyeye tavet ediyorum vede şiddetle kınıyorumsenin bana bu iltifatı yapacak samimiyetinde şüphe hissediyorum. görende sanki haftanın çogu gününü beraber geçiriyor zanneder.lütfen seni terbiyeye davet ediyor birdaha bana böyle espiriler yapmamnı bir büyüğün olarak tavsiye ediyorummzaten bu sitede senin gibi (koluman,murathoca,recep)saymakla bitiremiyecem birçok isim var.böyle devam ederse artık değil sitede yanınızdan bilem geçmicem okadarrrrakşama kerana tatlısı getiriyorum nasıl olduda paraya kıydım anlıyamadım gitti. lütfen bu yazımla ilgili özellikle (apo,ozan,ahmet)yorum yazarken gönlümü hoşnut tutsunlar ona göre yorum yazın yoksa millet tatlı yerken size birdamla su bilem vermemmmmmmmmm ulennnnnn heyyytttttttttttttt
Gunaydin arkadaslar...
Aksama gundem yogun yine...Gorusmek uzere...
Muzaffer abim şimdi tatlı için senin gönlünü hoş tutarsak burda sana yanlış yapmış oluruz. Sen gönlümüzdesin , baş tacısın. Şeker gibi adamsın abi sen varken tatlıya ne gerek var
(şahsen bu yorumun üzerine Fıstıklı baklava getirirdim ben olsam ) Tatlı bahane abi sen gel yeter.
Bugün ki akşam toplantısına tam katılmayı düşünürken ''akşama kerana tatlısı getiriyorum nasıl olduda paraya kıydım anlıyamadım gitti.'' bu ne abi ya Neyse başka bir Çarşambaya artık...
Herkese Selam Bol muhabbetler...
Kalbim temizmiş Muzaffer Abi, daha dün canım çekti alayım dedim ama üşendim üni den kalkıp şehre gitmeye ama neyseki sen düşünmüşsün bu kardeşini :D
bora şu sohpetin içine ediyorsun. şimdi bu yazıyı yazmanın ne alakası var anlayamadım.zamanlaman çok kötü işine geleni değil genele bakarak yazarsan daha iyi olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
sana tatlıla r feda olsun apommmmyoğurtçu kafamın tasını attırma tatlı matlı vermem sadece ağzıma bakarsın onam göre
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)