arkadaşlar simafirimis osmaniye imamlar derneği as başkan yardımcısı latif akburak var...latif abii sen gel benzin paran benden....(lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine --- 3 tene tükanı var benzin parası istiooo )
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
yaa ne kadar kararsızsınız yaaa püüff
mersine gidiliyoo arkadaslar mersin yoksa bende yokum bana tantuni dendi tantuni- mersin yoksa ben yarın kozandayım
sen kal aşk ben giderim buralardan
selam selam amaa benim kahveyi kapattı zabıtalar.kaçak çalıştırıyormuşuz diyeee.şimdi çayda içemeyiz...:((( bi yer ayarlamak lazım.yardım bekliyorum ...)
"BAŞARININ SONU YOKTUR AMA DOĞA İLE BAŞA ÇIKAMAZSIN. SEN DAHA İYİ FARE KAPANI YAPARSAN, DOĞA DAHA ZEKİ FARELER YARATIR...!"KUM_ADAM"
baba sen kimsin önce bi tanışalım daha iyi olmasmı.... yksa benmi tanımıorum sadece
he gurban ben kumadam.kahveciyim (sanal kahve ama..)) geçenlerde yolum burdan geçti,dedim kahve açayım hem geyik olur hem muhabbet,tanışmaaa açısından dedim. sohbet bölümüne açtık 1 saat sonra tak mühürledi zabıtaa...neymiş burda kahve falan olmazmış.bende topladım semaveri tüpü korsan çalışıyorum.hani motor pazarlarında tezgah açarlar ya ha ondan....)))
"BAŞARININ SONU YOKTUR AMA DOĞA İLE BAŞA ÇIKAMAZSIN. SEN DAHA İYİ FARE KAPANI YAPARSAN, DOĞA DAHA ZEKİ FARELER YARATIR...!"KUM_ADAM"
çaylar demliiiiiiiiiiiiii kum adam bende seni tanımıyorum pls asl msl psl ltf
İşler kızışıyormu ne???
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yok yok o benden osmaniye kanuni bayisi oda benim ortaam temiz arkadaş tanışın gsx 500 var çift silindir onu gezilere getiremiyoz
evet mersine gidiyoz benzin parasını isoyla latif ödüyor benim burdan 20 ytl benzin alsam adanaya varrım ondan sonrası beleş iso latif sağolsun
ben cengiz abiye yazmıştım sen cevap verdin abi...
neyse şimdi sen gelecenmi?
ona göre telefonu felan kapataim
arkadaşlar simafirimis osmaniye imamlar derneği as başkan yardımcısı latif akburak var...latif abii sen gel benzin paran benden....(lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine --- 3 tene tükanı var benzin parası istiooo )
ben gelecem
benzinimi alacaksanız almassanız ilan ederim tüm türkiyee
ona göre
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)