Servis manuelini indirdim zaten motorun. Tüm sensörlerden gelen voltajın 0<4.6v olması lazım mış iyice kurcalayacam. Yada alacam elime alet takımını kendim parçalayacam motoru Sırf akın motora gitmemek için başka servise gidiyorum var ya
Servis manuelini indirdim zaten motorun. Tüm sensörlerden gelen voltajın 0<4.6v olması lazım mış iyice kurcalayacam. Yada alacam elime alet takımını kendim parçalayacam motoru Sırf akın motora gitmemek için başka servise gidiyorum var ya
Ahmet kardeş seninde bu motordan yüzün gülmedi gitti anladığım kadarıyla. umarım sorunun çözülür biran önce.
Ya bu motordan anlayan usta yok ki. Ya iskenderun da Tufan motora götürecem ya da tarsus ta servisin önerdiği Mersinde Motorcu ahmet usta servisi varmış oraya gidecek. Sorunun büyük olmadığına eminim. O yüzden servis manuelini indirdim zaten. Videoda ki sorun Motor sıcaklık sensöründen kaynaklanıyor. Ki benim motorda bunun gibi marşa bas bas çalışmıyor. Sıcaklık sensörüde ;
http://www.hyosungmotors.hu/download...ice-manual.pdf
30. sayfada siyah ok işareti ile gösterdiği şey. En son çekecem servisten komple sensörlerin voltajını ölçecem
Sorun sadece bu sensörde ise çokta pahalı bişey değildir zannedersem . Eğer bunu değiştirdiğinde motor düzelecekse mesele yok.
Nasip hocam. Yapılmaz ise götürecem mersine başka çare yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Ozanım nabarsın be ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Bugün telefonla bir kaçınızı ziyadesi ile rahatsız edip , başınızı ağrıttım dostlar. Hakkınızı helal edin
Sonra sapık bu demeyin kulağımı çınlatmayın bak
yaw senden değerli mi dostum telefonda harcadığımız birkaç dakika...şu motoru sağ salim totonun altına verelim de sonunda
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
yarın hava güzel olacağa benzer müsait olanlarla birşeyler yapalım
yok canım bu sayfada öyle fesat insanlar yok
Arkadaşlar hepinize çoook çoook teşekkür ederim, hepiniz sagolun varolun...
Evet hocam evet hatırladım sizi..... ve gerçektende o zamandan bu zamanda beni unutmayıp tekrardan anımsamış olmanıza çok sevindim inanın..
Edip hocam, üzülme demişsiniz ama, inanın ben bu yaşıma kadar ailemden en fazla ayrı kaldığım gün sayısı bir köy tavuğunun kurk günü sayısı kadardır...
Ve gerçektende ailemden olsun, ve siz dostlarım ve sevdiklerimden olsun 5-6 ay boyunca ayrı kalacak olmanın hissettireceği üzüntünün bana yaşatacağı hüzünü tahmin edemiyorum...
İnşallah Ahmet kardeşim yaa, hani birde anne babayı burda tek başına bırakıp gitmek varya.... işte insan ister istemez onuda düşünmeden edemiyor...
Buarada sana yazacaktım unuttum ve ekleme yapayım dedim ki sen yazmışsın...
Motorunla ilgili sorun şu dakikadan itibaren bence şaka boyutundan biraz çıkışmış olup benide oldukça üzer oldu...
Müsait bir anında beni bir arayabilme şansın olur ise bu işe bir çözüm anlamında bir öneride bulunmak isterim...
gsm:0532.100.65.58
müsait olacaam ben yalnız 1-2 saat öncesinden arayıp şu saatte şurdayız demeniz gerek kozandan yetişecem yani :D
Evet hava güzel ! Gezecem diyenler önerilerinizi bekliyorum
abilerim beni unutmayınız lütfen saati felan kararlaştırında 1-2 saat önceden ben kendimi ona göre yollara atacam hemen
Günaydın dostların iyi hafta sonları.
Emre hocam mesajını daha yeni uyanınca gördüm. Motorun sorunu bir önceki sayfada video attım aynen o şekil. Videodaki arkadaşta Ets den yani motor sıcaklık sensöründen kaynaklandığını belirtti. F1 lambası ara ara yanıyordu o sensöre yoğunlaşıcam artık
Bu arada saatler geriye alındı dimi
evet ahmetim.
herkese iyi pazarlar.
Saatler ger alindi evet ama mosiklet.net'in bu durumdan haberi yok sanirim bu arada gezi isini kararlastirana kadar aksam olur bugunde motorlar yatar :(
Vardır murat hocam. Bak Ozan da uyanmış
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)