günaydın dostlar.
of road gezilerini,kroscu nickiyle arasıra buraya takılan kadir kardeşimizle görüşeceksiniz.
günaydın dostlar.
of road gezilerini,kroscu nickiyle arasıra buraya takılan kadir kardeşimizle görüşeceksiniz.
günaydın abilerim,kardeşlerim,dostlarım...herkese hayırlı cumalar diliyorum
Günaydın sevgili dostlar,
Günaydın dostlar hayırlı Cumalar diliyorum herkese
Hayırlı sabahlar Adana Mt,
Cumanız mubarek,
Gününüz aydın,
Kazancınız bol,
Sırtınız pek,
Karnınız tok olsun.
Hayırlı Cumalar
Ben Hataya Kampa Gidiyommmm
hayırlı günler,hayırlı cumalar tüm dostlara.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
dostm? emret ahmetim. akşam motoru verim mi sana?
Herkese günaydın
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Burak Hoca Amcamlar da geliyor. Belki biz de günübirlik gelip geri dönecez bikaç arkadaş. Havalar güzel şansımıza.
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
bildiğim kadarıyla lahmacun filan varmış.dün halil abi tekrar telefon açtı,müsait olabilirsem katılmayı düşünüyorum.
Evet dostlar inşallah bugün motoruma gınalı guzuma kavuşucam. Az önce İsmail usta ile görüştüm. Sorunun aküden kaynaklı olduğunu akünün komut vermeyip elektriği kestiğini söyledi. Aküyü şarz edip ve sonrasında başka bir akü ayarlayıp deneyecekmiş.
Len ben zaten bayramda bu aküden kıllandıydım da hayırlısı bakalım
http://www.hamok.org/forum/index.php?/topic/472-25-26-27-ekim-2013-hatay-serinyol-yıldırım-mevkii-t-g-kampı/page-11
bütün detaylar linkte yolun fotorafları var bence çok güzel olacak ben akşam 5 te mustafa acar ve türker hoca ile çıkıyorum gelirseniz beklerim güzel olacak güzell )))
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)