Eyw taha, daha güzeli senin olsun inşallah =) ahmetim kardeşim teşekkür ederim okadar geyiği döndü sonunda geldi motor =D
bayramdan sonraki hafta muzaffer abi cezamı keser
Herkese güzel hafta sonlarının en iyi akşamları olsun
Abdullah kardeş artık mesele haline gelmiş olan motorun hayırlı uğurlu olsun diyorum, eskisinden yeni olmuş ve çokta güzel olmuş
Emeği geçenlerin ellerine sağlık...
Satılık ilanlara baktımda, bitane vfr buldum, beyaz, adanada.... tıpkı seninkisi... ama seninki daha güzel
Hayırdır inşallah yaa...
Hahahaha... ben koydum dostum ilanı motor kaça gidecek diye bakıyorum =D
günaydın ADANA MT.
Günaydın Adana MT
Kampa gelemeyeceğim gibi duruyor çünkü bizim danayı saat 17 00 te keseceklermiş birinci günü 21 00 gibi işi bitermiş ben onu parçalayım dağıtayım derken gün bitecek 2 ci günüde Erzin İskenderun ve Hatay daki akrabalarla bayramlaşmaya gideceğim için gece Ceyhan'a dönmem çok zor olduğu için 3 günü sabah gelemeyeceğim kampa giden arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Merhaba Adana Mt
Bayramınızı kutluyor, nice bayramlar diliyorum.
Kampa gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler.
oldumu şimdi,sizsiz kamp mı olur arkadaşlar.
Günaydın arkadaşlar
Şimdiden "Kurban bayramınız mübarek olsun"
Abdullah motorun hayırlı uğurlu olsun, allah nazardan saklasın
MÜBAREK KURBAN BAYRAMININ,ÜLKEME BARIŞ VE HUZUR,AİLELERİMİZE BOLLUK,BEREKET,HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİ DİLEKLERİMLE
Bora Abi çok zorladım şartları ama elimde olan bir şey değil bir gece Hatay da kalmam gerekli ancak 3 günü akşam Ceyhan da olurum ondada ancak etleri dağıtmakla geçer zaman
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
hayırlı sabahlar,hayırlı günler tüm adana mt ailesine mutlu huzurlu bereketli birkurban bayramı geçirmenizi diliyorum.allaha emanet olunuz.
çarşamba günü saat 17.den sonra müsait olan arkadaşlarla bayramlaşma toplantısı yapalım ne dersiniz canlar..
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Mutlu Bayramlar...
muzaffer,aynı gün muzafferas'a attım kardeş.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)