Albayım çok özür dilerim. Niyetim sizi kırmak kesinlikle değildi. Telefonumdaki bir özelliği kullanarak Murat abimin yüzü ile senin yüzünün yerlerini değiştirmiştim.
Şimdi o fotoğrafı silmenin yolunu arıyorum. Tekrar tekrar özür dilerim...
Albayım çok özür dilerim. Niyetim sizi kırmak kesinlikle değildi. Telefonumdaki bir özelliği kullanarak Murat abimin yüzü ile senin yüzünün yerlerini değiştirmiştim.
Şimdi o fotoğrafı silmenin yolunu arıyorum. Tekrar tekrar özür dilerim...
Bahadirim, yegenim ozure gerek yok. Guzel/hos olmayan, kisisel seyleri paylasmazsak uygun olur. Biz bize iken kaldirilabilen sakalar burasi icin her daim uygun olmayabiliyor..
Gunaydin dostlar. Bugun dukkani ben acayim.
15 saat suren bir "ek sefer" yolculugundan sonra Adana'dayim.
Herkese iyi tatiller dilerim.
Gunaydin Adana.. !
Abi hosgeldin.
günaydın ADANA MT'nin CBF seven motırcıları,hepinize iyi hafta sonları.
fatih abinin ilk fotosu
Yakismis abime...
Yusuf Abi valla yokluğun belli olacak keşke sende işine gelince benim salada söğüş sayılır senin salatanın yanında ama ne yapalım idare edecekler
---------- Post added at 08:01 ---------- Previous post was at 07:59 ----------
Oğuz Kardeş başın sağ olsun. Allah rahmet eylesin
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
bugün itibariyle motorumu almış bulunmaktayım en başından beri benim için uğraşan Bora Abi'me,bugün de bana katlandıkları için, bugünde mi sen geldin lan demediği için (belki içinden demiştir ) gene Bora Abi'me,,,emeğiyle el ustalığıyla motorumu toplayan Erman Usta'ma çok teşekkür ederim...işte resimler :
öfff beee! harika olmuş Abdullah. allah kaza bela göstermesin. güle güle binelim)
eyw kardeşim teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inşallah
günaydın dostlarım.hepinize iyi tatiller.
maşallah abdullah,amma hızlısın.evet dün gece saat 10.30 a kadar uğraşıldı ve abdullah'ın motoru toplandı.gerçekten şahane oldu,şimdi VFR, bir çarşamba tatlısını sunmaya hazırlanıyor.bir tek plaka montajı kaldı.işte bendeki fotolar.
Gun@ydin Ad@n@..!
Motor 10 numara olmus.Kazasiz surusler dilerim...
Herkese gunaydin , hava guzel motor surmek isteyenler , bisiler yapalim diyen varsa ben musaitim
günaydın adana mt
motorun harika olmuş güle güle bin
vfr 800 yakışır bir dizayn olmuş
iki motor arasında kaldım karar verince bende aranıza katılacağım
Günaydın AdanaMT herkese keyifli pazarlar diliyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,allah cümlemizin grenajını yere değdirmesin...bayram sonrası tatlısı geliyor motorun herkes gelsin
abdullah abi motor harbi mükemmel olmuş allah nazarlardan saklasın kaza bela vermesin grenajına taş değmesin vee ozan abiye katılıyorum güle güle binelim :D haftaiçi birgün gezdirirsin artık beni vtec'le :D
Kısmet ! Baska sefere takiliriz , iyi yolculuklar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)