Mesut um nirlerdesin yigidim
Arkadaşlar herkese merhabalar...
Malumunuz bu güzel havada bende kurtlandım ve kurtlarımıda alıp doooooğru denize balık tutmaya gittim...
Buyrun bi kaç kare foto ama lütfen balığıma kimse yiiiiicek gibi bakmasın
şuanda sülalecek hepimiz doymuşuk
Bende adanadayım ama atv plakalı değil off road geziniz olursa haber verin
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
G u n a y d i n A d a n a . . .
Günaydın, hayırlı haftalar
pırıl pırıl ama soğuk bir güne merhaba ADANA MT.nin bu hafta PTT yapan motırcıları.
Günaydın millet,çılgın ve güzel haberlerle dolu sonunda tatile gireceğimiz manyak bir hafta olsun
Günaydın hepiciğinize...
tamam abi sana bi alo kadar uzağım alo de yeter, sezon bittiki boş vakit ne demek akşama kadar boş sayılırım senin için uzun uzun fiyat bakarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
buralardayım sezon son nefesine vermek üzere tabi son dakka golü atıpta satış patlaması yaşamazsak
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
bu arada herkese günaydın
Günaydın AdanaMt. Mutlu , bol kazançlı bir hafta diliyorum herkese.
Mesut'um o golü atacak birileri çıkar genelde ama, İnşaat sektöründe bu zamanlar da biraz zor gibi ama genede belli olmaz tabisi
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar diliyorum.
adana mt hayırlı haftalar hayırlı sabahlar allah tekerinize taş değirmesin
Günaydın ciğerlerim, bak ciğerlerim diyince canım ciğer çekti valla
MÜJDE MÜJDE
uzun zamandır hasret ve özlemle beklenen TABELA'mız gelmiş bulunmaktadır.
Montajlanınca fotosunu bekliyoruz başkanım. Hayırlı olsun bu arada
Herkese günaydınlar vede bol rızıklı ve huzurlu haftalar dilerim...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)