Hayırlı Cumalar.
günaydın arkadaşlar hepinizin cuması hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.
Yeni motor alan arkadaşlarıma keyifli sürüşler diliyorum.
Merhaba dostlar Cuma'nız hayırlı olsun. Hafta sonu da hava ampul gibi, hadi hayırlısı bakalım motorumu alabilecek miyim merak içindeyim
Başkanım,
Bazı arkadaşlardan kastın sanırım benim,
Bu konuda ben bir yorum yazmıştım. Ancak ben yazımda da belirttiğim üzere iddiada bulunmadım.
Bildiğim kadarı ile diye belirttim. Şayet böyle bir ürün geliştirildi isede hepimiz için iyi olacağını düşündüğümü ifade etmiştim.
Yine aynı dileğimi yineliyorum. Camiamıza hayırlı olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Murat hocam bak sana ne buldum...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...19085675/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00115460/detay
Abdullah motor mersinde bakimda eksantrik zinciride degisecek parca bekliyor. Bugun gelirde degisir umarim
inşallah değişir abi yaw,motorsuz kalma,hafta sonu süper olacak heralde
ilk linkdeki eski kasa VFR için Muzaffer abi öteki için de arayım da sorayım durumunu bi... fotodan vida yerleri kırık gibi gördüm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------
Recep abi XX yarına bitecek olursa bana haber vermeyi unutma...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Biraz geç oldu ama hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar, hayırlı olsun dilekleriniz içinde hepinize çok teşekkürler, iki gündür çok yoğun olduğumdan siteye anca girebildim, hepinize iyi bir gün dilerim.
Hepinize hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu tatili diliyorum arkadaslar...Hayirli olsun dileklerini sunan arkadaslara tekrar tesekkur ediyorum...
Selam dostlar. Hemen soruma geçeyim. Aynaları değiştirmek istiyorum. Adana da 600rr yada 600f aynası nerede bulabilirim? Benim motora hiç bir işlem yapmadan uyuyormuş araştırmama göre
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)