herkese günaydın arkadaşlar
herkese iyi günler,
bak bi çarşamba toplantısı daha geldi çattı. sonra ver elini hafta sonu... bunu bir daha tekrarla... ver elini bayram tatili...
hadi iyisiniz... sayemde tatile girdiniz hemen...
[QUOTE=gogotherider;Albayim,buna gore bizim bastonla dolasmamiz lazim sanirim...[/QUOTE]
Evet yaaa Gökmen yaşlısınız arkadaş ne diyeyim, benim dede olunca binmeyi planladığım (Allah kısmet ederse) motorlara biniyorsunuz
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
TEŞEKKÜR YAZISIDIR ...
arkadaşlar buradan Mehmetk. (Mehmet KIRBOĞA) ve beter-böcek (Emre ÜNLÜKAPTAN) arkadaşlarımıza şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum, kendilerine minnettarım, beni orada sahipsiz bırakmadılar, 20.09.2013 tarihinde aldığım ürün güç bela nihayet bugün 01.10.2013 tarihinde kargoya verildi, arkadaşlarımızın sayesinde bu olay gerçekleşti, onlar olmasaydı durum çok vahimdi ...
olay şöyle olmuş: aldığım yer malın distribütörüymüş, mal bitmiş ama kendileri ilanı sitelerinden kaldırmamışlar, ben de ürünü almış oldum, sonra firma bayilerden tedarik yoluna gitmiş, Niğde bayisi Murat Elektronik geçen cuma günü (27.09.2013) ürünü gönderecekken unutmuş, bende pazartesi ürün gelmeyince olayı kurcalamaya başladım, Niğde bayisi bu akşam 17,30'a kadar kargoyu vermemişti, ben de Adana'daki sorumlu kişiyi yine mesajla uyardım, Aras kargo Niğde'ye ürün verilmemiş dedim, onlar da muhtemelen uyardılar, 2 gün Niğde bayisinin kargo yapması için uğraştık ...
iki arkadaşımızın oraya uğraması iyi oldu, adamlarda tırsmıştır, zırt pırt her gün yeni birileri gelir diye korkmuşlardır sayelerinde bu iş çözümlendi, aracıma hoperlör sistemi internetten topladım, nerde en ucuz onları buldum aldım, bir medya market, diğeri sanal pazardı, bu özel firmada kısmetsizlik oldu işte, 10 gün parça bekledim, Aras kargo 3 gün sonra size ulaşır, ürünler hala Niğde'de dedi 13 günde Adana'dan İstanbul'a parça gelmiş olacak ...
Estağfurullah Selim kardeşim, biz burada hep bir aileyiz, teşekkürün bile lafı olmaz aramızda… Eminim bize aynı şey yapılmış olsaydı sizlerde aynısını yapardınız…
Emin olun buradaki tüm arkadaşlarımızda bu konu için ilgili yere gitme isteginde bulunan yada bulunacak olan arkadaşlarımızdır….fakat işte konuda biraz aciliyet gerektirince o gün için süre gelen yoğunluk-iş-güç-uzaklık-zaman vs… durumları ve akabinde zaten konuyla ilgilenecegimi bilmeleri bu durumu sessizleştirmiştir…
O ürünü mutlaka alacaksın demiştim ve sanırımda sözümde durmuş oldum... bizede o mutluluk yeter… umarım bir daha tekrarlanmaz…..Adına tekrardan sevindim Selim kardeşim… Allah hayrını görmek nasip etsin inşallah… Yine her konuda ne sıkıntınız olur ise elimizden ne gelirse baş tacımızsınız….
İlgili teşekkür yazın için esas ben teşekkür ederim
günaydın adana mt,
ama havaya bakınca pek aydınlık görünmüyor neyse akşama görüşürüz inaşllah
eveeeet dostlar,ben demiştim dimi yağmurlar geliyor diye.alın size yağmur.akşama görüşmek üzere.
Günaydın Adana...
günaydın AdanaMT nin saygıdeğer motırcıları...akşama görüşmek üzere
Günaydın hepinize ıslak bir Adana sabahından...
Günaydınlar. ORganize Sanayide bir yağmur vardı sabah sanki bidonla boşaltıyorlar.
günaydınlar,hayırlı sabahlar,hayırlı işler.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
tatlı gibi gününüz geçsin hayırlı sabahlarbuğünkü çarşamba toplantımız bol tatlılı ve bol kahkahalı olması temennisiyle herkesi davet ediyorummmmm.gelen tatlıyı yer gelmeyen artık neyerse bilememmmmmsevgili arkedeşlerim ..GÖKMEN ,ŞENOL,SERDAR KUYRUK DOĞRULTMA MERASİMİ YAPECEKLERDİRRRRmalumunuz gerçi bu sitede REKLAM yasak amma velakin onlara motosiklet almalarında vesile olmanın mutluluğunu yaşamaktayım kazasız sürüşler dilerim tekerleri hep düz bassınallahım hepinizi korusun..bennnnnn buyum ben buyum. ben buyum sevgili dostlarım sizlere tatlılar fedaaa olsunnnnnnkıskananlar çatlasınnnnnnn
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)