Dostlarım,abilerim,kardeşlerim...Yarın ki geziden güzel anılarla dönmenizi yürekten isteyerek rica ediyorum dikkatli gidin gelin hepiniz bize lazımsınız mükemmel bir hava ve yol koşulları dileğiyle yolunuz açık olsun
Dostlarım,abilerim,kardeşlerim...Yarın ki geziden güzel anılarla dönmenizi yürekten isteyerek rica ediyorum dikkatli gidin gelin hepiniz bize lazımsınız mükemmel bir hava ve yol koşulları dileğiyle yolunuz açık olsun
Herkese hayirli pazarlar. Geziye gelecek arkadaslar icin soyluyorum disarisi serin. Kislik monta geciyorum ben icliksiz. Bi de yagmur ihtimali var diye yagmurlugu aliyirum.
bende 8.30 dan önce molada olabilirim erken gelin ve günaydın
hadi bakalım gençler,güzel bir gezi olması dileğimle.bol bol foto çekin.
Mutlu pazarlar. Geziye gidenlere iyi eğlenceler diliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
kenan sen geziye gitmedin mi?
allahıma şükürler olsun bir gezimizi daha kazasız belasız bitirdik katılan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. yeni katılan arkadaşlarda umarım zevk alıp,memnun kalmışlardır. saglıcakla kalın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
çok güzel bir geziydi. gelen herkesin ayagına sağlık.
murat hocam sana ayrıca teşekkür ederim akrobasi hareketlerinden dolayı. ayak ayak üstüne atmış halin gözümün önünde. bi nargilen eksikti.
dönüşte radar var diyememek ne kötü.;) umarım radara düşen olmamıştır.
Kazasız ve sorunsuz bir gezi geçirmenize sevindim dostlar
Kazasız belasız adana ya ulaşmanıza sevindim motır sevdalıları, fotoğrafları bekliyoruz :D
Çok şükür bir güzel gezimize daha kazasız belasız atlattık, organizasyonda büyük emeğe olan Fatih abime teşekkür ederim ayrıca katılımcıların hepsine aklı Selim motosiklet kullandıklar içinde ayrıca teşekkür ederim, hep böyle geçmesi dileğiyimle hepinize öpüyorum...
Ozan benim yerimede yedin dimi kardeşim
Abdullah bunların acısını motorunun işlemleri bitince kuzu çevirme ile çıkar
abdullah senin ve ahmetin yerine de yedim kardeşim hiç merak etme;)
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
afiyet bal şeker olsun herkese,,şu motorum çıksın,,bir acılı yicem sonra bir acılı daha sonra bir tane daha sonra doymam büyük ihtimal bir tane daha alırım
Sonrası da var bunun Abdullah okadar acılı yani
Yavv arkadaşlar ne güzel bi geziydi valla dadı damağımda kaldı... Fatih abime hak veriyorum Gezi bitmesin istiyor insan, eve gitmeyelim...
Katılan herkese çok teşekkürler... Darısı diğer gezi ve kamplarımıza... Kazasız belasız sağlıkla afiyetle inşallah. Katılamayıp kendisini özleten diğer arkadaşlarımızı da en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle...
Ne demek Ozanım ben teşekkür ederim ve tebrik ederim çok güzel ayak uydurdunuz harikaydınız...
Abi bana taş yok değil mi aklı selim falan haniii...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
hepinizin sağ-salim dönmenize,keyifli bir gün geçirmenize sevindim.artık dinleriz.fotolar lütfeeeen.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)