Başkanım hiç birşeyi 5 dk bittiği yok. Bu yaştan sonra kimse kimsenin huyunu suyunu değiştiremez, olduğu gibi kabul etmemiz lazım
Fatih abi ne demek, bende seni çok seviyorum
Aslında doğru cümle şöyle olmalıydı "Küsükünlük ve kırgınlık yatak odasına kadardır" ama bu durumda söylense herkes yanlış anlar
ıspatla bakim
Sadece aydınlatmak ve tepkimin nedeni için biriki bir şey söylemek istiyorum;
Gezilerimizde sabah buluşup gün boyunca eğlenip akşam sağ salim dönmeyi hepimiz isteriz...şimdi bazı arkadaşlar diyecekki "bunda ne var? sabah buluştuk, gezdik, yedik, içtik, eğlendik, mutlu bir şekilde eve döndük"
Organizasyon yapan arkadaşlar bilir, kalabalık gezilerde geride kalan birileri olduğu zaman acaba motorumu arzalandı, acaba yolumu kaybetti, acaba kazamı yaptı (allah korusun), gidilen mekanda yeme içme yönününde her şey yolundamı gitti, kazıkmı yedik, eksiğimiz varmıydı diye endişe içerisinde oluyor...demekki hiç birşey kendiliğinden olmuyor, tabiki bu sürece yardımcı olan arkadaşlar var, yoksa zaten bu kadar eziyet çekilmez...
Katılımcı olmak tabiki daha kolay, geliyorsun motoruna biniyorsun proğramda ne varsa uyuyorsun, yiyip içip eğlenmene bakıyorsun ve eve dönüyorsun...süper
Ama organize eden için öylemi? bi düşünün bakim...herşey yolunda gitmesi için neler yapılıyor...son geziyi bir hatırlayın Mustafanın motoru arzalandı diye nerdeyse siteye birileri yanlış anlamadan dolayı Mustafaya geride bıraktınız diye neler yazdı...Aslı öylemiydi...?
Lütfen rica ediyorum herkesten sadece kalabalık olalım diye milleti başıza toplamasın, gelmek isteyenlerin başımızda yeri var ama illaki birileri gelsin diye çağırmayın zaten o kişi isterse öyle yada böyle gelir. Gezmek isteyen bi şekilde gezimize katılır....Sitede yayınlıyoruz, gizlimiz yok saklımız yok...
Kalablık gezierimizde Lütfen trafik kuralarına uyalım kendimizi ve diğer arkadaşlarımı gereksiz yere riske atmadan sürüş keyfimize bakalım, ve her zaman arkadan gelen motorcu dostumuzu dikiz aynadan takip edelim, sollamalarda kesinlikle sinyal vererek vede sağdan değil soldan sollayalım...Yeni katılan arkadaşlarımızın sürüş kabiliyetini bilmediğimiz için bir o kadar daha dikkat edelim...
Bu yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın sadece çenem düştü bende yazdım
Yazımı anlayan arkadaşlar anlamayanlara anlatsın