eyw kardeşim
Bu hafta sonu hava açık olur da bir gezi patlatırız inşallah
hayırlı akşamlar arkadaşlar
arkadaşlar aklıma takılan 2 motoru size sormak istiyorum benim için önemli olan hız değil çoğunlukla uzun yollarda kullanacam motorlar honda cbf 150 ve tvs apache bu iki motor hakkında bilginizi almak istiyorum hatta önerdiğiniz bir motor varsa onu da kabul ederim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
abilerim tanıdık emlakçısı olanlar varsa:
1+1 veya stüdyo özellikle eşyasız uygun kiralık ev bakıyorum(uygun olması için özellikle eşyasız.) beyazevlerde veya barajyolu üzerinde olsun ve girişi biraz büyük olsun motoru girişe koymak gerek
hondayı kullandım gerçekten rahatlığı süper kasislerde falan yan yatmalarda süspansiyon 10 numara çalışıyor ama apache yi hiç kullanmadım ama kullananlardan duyduğum "motor çok güzel ama vibrasyonu çok aşırı fazla" bu doğru mu ?
Vallahi ben kullandım yüksek devirler de vibrasyon oluyor ama bu sürücüyü değil artçıyı rahatsız ediyor. Beni rahatsız etmedi açıkçası. Ama kişiden kişiye değişebilir durum
Taha inşallah bulursun kardeşim ne diyeyim. Kahveni içmeye geliriz. Tabi 3 ü 1 aradayı kakalama Türk kahvesi olacak hemide köpüklü
oturacak sandalye bulursam davet ederim abi amma türk kahvesi olmaz. bir tane 3'ü 1 arada açarım ondan 3 fincan kahve çıkarırım öğrenciyim ben hatırlatayım :D
Gunaydin adana mt nin guzel insanlari...
günaydın hayırlı sabahlar..
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın cıvıl cıvıl motosiklet camiası
Yusuf abi gittiğn yerlere selamlarımızı ilet lütfen, çünkü biz gidemiyoruz
Oğuz sen iletmene gerek yok Batıya herzaman gidiyoruz zaten
gunaydın
doguya batıya gidenlere yolunuz açık olsun.
Günaydın AdanaMt herkese bol kazançlı günler
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)